Twoja bergenia nie taka "majtkowa" jak moja...
I ten kącik...
Jak będziesz czekała aż obrośnie,to pewnie niejeden browar tam pęknie... "'230
Jolu, ale powoli...jol_ka pisze:czekamyGabriela pisze:Pewnie wieczorem wstawię kilka zdjęć, a więc zapraszam...o widzę, że pisałyśmy w tym samym czasie i fotki już są
![]()
to lecę oglądać
chatte pisze:Zdjęcia jak zawsze super! A co to jest to różowo-białe, za zdjęciem serduszki? Sliczne.
I orlik bardzo oryginalny, w takim subtelnym kolorze ...
I oczywiscie co to jest to niebieskie? ...
Altanka prezentuje się świetnie. Jak obrosnie pnączmi, to dopiero będzie widok
Agnieszko...AGNESS pisze:Gabi zdjęcia tradycyjnie piękne i wspaniale obrobioneRoślinki prześliczne
Wiesiu, lubię tam siedzieć, ale muszę jeszcze kupić stolik i krzesełka.abeille pisze:Gabi znów nas zastrzeliłaś pięknymi zdjęciami. Altanka cudnie się prezentuje. Poczekamy aż zarośnie ale już teraz
można miło posiedzieć. Ślicznie jest wokół. Kompozycja z floksami też jest przepiękna.
Karolcia pisze:Skoro zapraszasz Gabi... to ja się załapałam![]()
Twoja bergenia nie taka "majtkowa" jak moja...
I ten kącik...
Jak będziesz czekała aż obrośnie,to pewnie niejeden browar tam pęknie... "'230
Judyto, robiliśmy to sami...judyta pisze:Gabi-powiedz, jak pozyskałaś/zrobiłaś tak oryginalną ścieżkę z płytek w kształcie stóp![]()
![]()
Z czego one są zrobione?..sama robiłaś czy gotowe nabyłaś?...są prześwietne!!!
Izuś, wydaje mi się że tak...u Bogusi...chatte pisze:No właśnie, kamasja! Nie chciałam pisać, zeby czegoś nie palnąć ;)
Gabi, czy ja nie dostałam od Ciebie kamasji? ... Bo jeśli to była kamasja, to padło niebożę![]()
Skoro teraz kwitnie, to u mnie powinny choć listki być ...
No, Madzia od razu wyczuła czyje to stopy...Karolcia pisze:Judi,przecież to Gabi odcisnęła swoje stopy
JolantaGraj pisze:Prześliczna ta kamasja ,muszę się rozejrzeć za cebulami ,na dodatek zimuje ,rewelka .
GABRYSIU ,masz dość szerokie stopy i tylko po 4 paluszki![]()
A tak na poważnie ,wygląda to bajecznie .
liska pisze:Gabiś u Ciebie można się kompleksów nabawić...
chyba sobie wprowadzę ograniczenia na wchodzenie tutaj hihihhii
Dziś dla odmiany nei napiszę Ci, ze piękne kwiaty
Nie być taka i zdradź przepis na stopyGabriela pisze:Judyto, robiliśmy to sami...
Pomysł podpatrzony w Niemczech.