Kolorowy ogród Geni - cz.4
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Irenko bardzo się starałam ,żeby zdobyć jak najwięcej różnych.Irena37 pisze:Geniu pięknie u ciebie i kolorowo, ciemierniki super, małą kolekcję już uzbierałaś, śliczne masz kwiaty.
Z okazji Śwąt życzę radości, ciepła rodzinnego i wszystkiego co najlepsze.
Irenko ja tez wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej rodziny z okazji Świąt Wielkanocnych.
- e-genia
Witaj Grzesiu goście odjechali posprzątałam i mam chwilę ma forum.Jutro będzie moja mamaGrzesiu pisze:Geniu u mnie pochmurno......w ogóle nie ciekawie........może będzie lepiej........
Wesołych Świąt...dla całej rodzinki!!!!
U nas też prawie cały dzień było pochmurnie po południu wyszło słońce może na godzinkę lub dwie.Tobie też Zdrowych,Wesołych i Szczęśliwych Świąt.
Genia
- e-genia
Witaj Aniu Dla Ciebie i Twojej rodziny serdeczne życzenia świąteczne .kubanki pisze:Geniu kochana,
świąteczne serdeczne życzenia dla Ciebie i całej Twojej rodziny.
Piękne zakupy porobiłaś sobie na zajączkaBędzie jeszcze weselej w Twoim ogródku.
Goście Aniu byli zachwyceni moim ogrodem.
Szkoda że tylko było dziś mało słońca.
Genia
- e-genia
Witaj Jolu u mnie chwasty na razie nie wychodzą bo pięknie niedawno było wypielone ale w kwiatach pod plotami bardzo wydeptane bo mąż przed świętami z synem zaczął malować ogrodzenie po świętach skończy więc będę musiała wszystko przepielić żeby ziemię wzruszyć.jollla500 pisze:Gieniu moi goście tez poszli przed 19 a ja z M poszliśmy się przejść po ogrodzie. Zauważyłam już że sporo roślinek wychodzi z pod ziemi, chwastów też sporo hi hi ale będzie pracy po świętach
Życzę miłego 2 dnia świąt