Moje miejsce na ziemi - Agnieś
Re: Moje miejsce na ziemi - Agnieś
No ja też myślę, że my smarkate... tylko czemu ta młodość tak boli? 

- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pilates, powiadasz...pewnie, że bym sie wybrała...a kiedy Ty chadzasz? bo ja w tygodniu mam raczej problem, najczęściej mojego M. nie ma w domu...
A na łyżwach jeździcie? My się ostatnio zawzięliśmy i łazimy z dziećmi na Resovię (starszymi, bo mała zostaje z babcią)...
A na łyżwach jeździcie? My się ostatnio zawzięliśmy i łazimy z dziećmi na Resovię (starszymi, bo mała zostaje z babcią)...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
W przyszłym tygodniu to pewnie dopiero w piątek będę mogła się wybrać na pilates. W spinie jest o 19.30. Może się wybierzemy.
A łyżwy... leżą w domu, a dzieciaki nie były jeszcze ani raz. Muszę to przemyśleć i zorganizować jakiś wypad. Czy przy lodowisku jest wypożyczalnia? Bo ja nie mam łyżew dla siebie.
A łyżwy... leżą w domu, a dzieciaki nie były jeszcze ani raz. Muszę to przemyśleć i zorganizować jakiś wypad. Czy przy lodowisku jest wypożyczalnia? Bo ja nie mam łyżew dla siebie.
- 100krotka
W piątek o 19:30, to już M. będzie w domu...wiesz co, pomyślę, moze być fajnie 
Przy lodowisku jest wypożyczalnia, łyżwy mają nienajgorsze. Ja co prawda mam panczeny made in CCCP
nie do zdarcia, chyba mnie z nimi do grobu położą. M i dzieciaki mają nówki 

Przy lodowisku jest wypożyczalnia, łyżwy mają nienajgorsze. Ja co prawda mam panczeny made in CCCP

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Dzisiaj na moim głogu gościł dzielny ptaszek. Wyskubał biedaczek wszystkie owoce i poleciał dalej. Biedne ptaszki muszą sobie radzić na tym mrozie. Karmnik i słoninka oczywiście są w moim ogrodzie, ale postanowiłam, że na wiosnę posadzę jeszcze kilka krzewów z owocami dla ptaków.

- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Byłam, zobaczyłam, zemdlałam z wrażenia....( 2 min.później) .....i teraz dalej się zachwycam!
Iwonko
mam nadzieję, że doszłaś do siebie
Miło Cię widzieć, no i cieszę się, że mój ogródek zrobił na tobie wrażenie
pozytywne, mam nadzieję.
pozdrawiam

Miło Cię widzieć, no i cieszę się, że mój ogródek zrobił na tobie wrażenie

pozdrawiam
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Kontakt:
oczywiście ,że pozytywne! Tak sobie wczoraj myślałam, że Ty chyba jakaś czarownica jesteś skoro w 3 lata tak to wszystko Ci wyrosło! A może u mnie za 2 lata będzie tak samo.....och, rozmarzyłam się......
Agnieś, śliczny ten skrzydlaty przyjaciel - jak Ci się udało strzelić mu taką fotkę i go przy tym nie spłoszyć?
- 100krotka
Witaj w różowym tygodniu 

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka

- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
O i to jest suuuper myśl!!Agnieś pisze:Dzisiaj na moim głogu gościł dzielny ptaszek. Wyskubał biedaczek wszystkie owoce i poleciał dalej. Biedne ptaszki muszą sobie radzić na tym mrozie. Karmnik i słoninka oczywiście są w moim ogrodzie, ale postanowiłam, że na wiosnę posadzę jeszcze kilka krzewów z owocami dla ptaków.
Witam cieplutko- ja też posadzę

Napisz proszę co będziesz wsadzała?
Alinko zacznę od jarzębiny, może nawet ze dwa gatunki - czerwoną i pomarańczową. Posadzę aronię - to na spółkę dla mnie i ptaków. Dziką różę, rokitnik, szewerdię. Dalej lista jeszcze jest otwarta.
Mam już kalinę, głóg i derenia.
Liczę również na podpowiedzi w tym temacie
A tak przy okazji, ten ptaszek na zdjęciu to chyba kos. Jak się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu
Liczę również na podpowiedzi w tym temacie

A tak przy okazji, ten ptaszek na zdjęciu to chyba kos. Jak się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu

- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
Bardzo dziękuje -zapisałam sobie... Jarzębinki też mam ( ale jeszcze małe) ,resztę dosadzę....Agnieś pisze:Alinko zacznę od jarzębiny, może nawet ze dwa gatunki - czerwoną i pomarańczową. Posadzę aronię - to na spółkę dla mnie i ptaków. Dziką różę, rokitnik, szewerdię. Dalej lista jeszcze jest otwarta.
Liczę również na podpowiedzi w tym temacie![]()
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agniesiu jeszcze tu wrócę
Powtarzam się, ale malwy i ostróżki powaliły mnie.
Jestem pełna zachwytu
A zdjęcia tez ślicznie zrobione.
Miałam nauczyć się robić zdjęć zimą
może jeszcze zdążę.
Pozdrawiam.

Powtarzam się, ale malwy i ostróżki powaliły mnie.
Jestem pełna zachwytu

A zdjęcia tez ślicznie zrobione.
Miałam nauczyć się robić zdjęć zimą

Pozdrawiam.