Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzisiaj jak zapowiadałem zaprezentuję zdjęcia roślin, które kwitną obecnie w ogrodzie. Nie ma nic piękniejszego dla działkowca, jak kwitnące rośliny, które odwzajemniają się tak za opiekę nad nimi. Nie mogę już doczekać się kwitnienia róż, które już (szczególnie pnące) maja pąki kwiatowe. Czekam też na lilie, które po raz pierwszy zagościły w ogrodzie. jeśli się sprawdzą to powiększę ich kolekcje. Nie będę jednak zanudzał. Poniżej barwne obrazy z mojego ogrodu.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2005, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A jak moje kwiatki - przyjęte? :lol:
Pozdrawiam Andrzej.
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Erazmie oczywiście, ze kwiatki od Ciebie się przyjęły. Jako dowód zdjęcie poniżej.

Obrazek

Pozdrawiam - Jarek
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

:shock: :shock: :shock: ale kolorowo ;:138 ;:138 Pięknie,kwiaty irośliny potrafią się odwdzięczyć za opiekę nad nimi,i włożone serce!!! :lol:
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Grzegorz B

Post »

Jak u Was ładnie i kolorowo a jaka różnorodność. Uwielbiam ogrody w kórych jest cała masa kwitnących gatunków roślin a Wasz do takich się zalicza. Naprawdę podziwiam i gratuluję.
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Andzio, Grzegorzu B dziękuję i cieszę się, że Wam się podoba w moim ogródku. Smuci mnie troszkę fakt, iż mój ogródek ostatnio odwiedza i komentuje moją pracę i miłość do roślin coraz mniej forumowiczów. To fakt mój ogródek jest jeszcze skromny w porównaniu z pięknymi ogrodami innych forumowiczów. Roślinki są jeszcze skromne i jeszcze wiele czasu minie zanim ogród zacznie nabierać piękna. Ważne, że praca w ogródku i ciągłe modernizowanie i upiększanie niezmiennie mnie bawi. Dzisiaj dla odmiany skoro wątek jest również mojego synusia kilka aktualnych fotek Igorka - mojego małego "ogrodnika".

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pozdrawiam - Jarek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Igorek jest cudowny!!!!
Pogodny i ma bardzo inteligentne spojrzenie.
Nabrał już ciałka i proszę ,proszę jaki samodzielny - butlę już sam sobie trzyma .!!!!!
A jak sypia ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Krysiu Igorek w nocy jest bardzo grzecznym dzieckiem i nie "naprzykrza sie" rodzicom. Jednak w dzień ma swoje humorki i troszkę daje się we znaki. Na szczęście kolki są już bardzo rzadkie, ale za to dziąsełka powoli dają o sobie znać. Waży już ponad 6 kilogramów i 6 czerwca skończy 3 miesiące.

Pozdrawiam - Jarek
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jarku masz pięknego Igorka jak też cudowną działeczkę w którą włożyłeś bardzo dużo pracy. :lol:
Pozdrawiam Andrzej.
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Jak to nikt nie ogląda, ja zawsze zagladam do Ciebie Jarku, nie zwsze mam czas pisać.
Działka czeka na mnie. :D
Bardzo dobrze, że pokazałeś Igorka, bo tak właśnie myślałam, że dawno go nie widziałam.
Jest już taki, duży - widać jak się zmienia. Pogodny bardzo , pusia taka radosna. :D
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Jarku ja też zaglądam często do Waszego ogródka :D Jest naprawdę bardzo ładny.Widać ile pracy w to wszystko wkładasz i chyba sam widzisz ,jak roslinki Ci za to dziękują.I jak Ty na to wszystko znajdujesz czas?Igorek jest kapitalny i bardzo ładny (ciekawa jestem po kim?)
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Igorek śliczny, zdrowiutki, zadowolony. Super- Dzidziuś ! A w ogródku coraz barwniej. Dobrze,że pogoda sprzyja i roślinki się tak szybko rozrastają. Wkrótce lato( podobno ma być suche i upalne ?) więc oplecione zielenią pergole bardzo się Wam przydadzą . Pozdrawiam , E.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Grzegorz B

Post »

Witaj Yaro :D

Ja dopiero niedawno trafiłem na Twoją działeczkę, i uwierz mi już jest bardzo ładna, o czym pisałem wcześniej. Na pewno będę do Ciebie często zaglądał.

A bobasek przeuroczy. Moje gratulacje ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Agrażko, Anulko, Ewelino Erazmie i Grzegorzu cieszę się, że się Wam podoba i że odwiedzacie moje skromne progi. To fakt sporo czasu poświęcam mojej działeczce, chociaż uważam, ze jest to stanowczo za mało. Jednak synuś, dom i inne obowiązki również potrzebują czasu. Wczoraj posadziłem kolejne kwiatki na obwódkach. I tak znalazły się tam gazanie, lobelia, werbena. Troszkę roślinki biedniutkie z tego upału ale myślę, ze podlewając je przyjmą się i będą cieszyć oko. Oglądając ogrody forumowiczów natknąłem się na krzewuszki, które postanowiłem posadzić o ile znajdę gdzieś dla nich miejsce. Postanowiłem też rozpocząć uprawę poziomki (dla synusia), którą w przyszłym tygodniu posadzę. Cieszę się i dziękuję za miłe słowa pod adresem małego Igorka. 6 czerwca skończył 3 miesiące a w niedzielę będzie miał chrzest. Dziś to na tyle. Przepraszam, ze dziś bez zdjęć. Postaram się niebawem coś nowego zamieścić z aktualnych obrazów mojej działeczki.

Pozdrawiam - Jarek
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czekamy na zdjęcia nowych kwiatków Jarku. :wink:
Pozdrawiam Andrzej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”