U Lesi
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Dzięki serdeczne za namiary na stronę o clematisach. Jest bardzo przydatna. Cieszę się, że kupiłam właściwą różę. Teraz muszę znaleźć dla niej miejsce w ogrodzie
)

Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu - jeśli chodzi o rusztowanie dla winorośli, to to był mój pierwszy nie do końca przemyślany pomysł, który mi od razu M. wybił z głowy...
Asiu - ujmę to tak, trzeba mieć niezłe zdrowie, aby chodzić po lekarzach... Nowe zdjęcia porobiłam, wrzucę na forum w chwili wolnego, choć w weekend mam "wizytację" teściowej, więc dziś czeka mnie reszta sprzątania, szykowania itp.

Asiu - ujmę to tak, trzeba mieć niezłe zdrowie, aby chodzić po lekarzach... Nowe zdjęcia porobiłam, wrzucę na forum w chwili wolnego, choć w weekend mam "wizytację" teściowej, więc dziś czeka mnie reszta sprzątania, szykowania itp.
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ślicznie Joasiu
. Nie spodziewałam się, że ogrodzenie wyjdzie aż tak dobrze. Gratulacje dla Ciebie i Twojego M.
.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- JLG
Bogusiu - dziękuję, ale jeszcze moment upłynie jak uda się ogrodzić ogród - bo w ogrodzie ma być 19 przęseł... na razie są pokryte jedną/dwiema warstwami drewnochronu bezbarwnego, M. musi jeszcze pomalować 2x kolorem (tym samym co na balkonie). Przekażę gratulacje Wojtkowi, na pewno Go to ucieszy, zwłaszcza, że dziś cały dzień malował pomimo dnia wolnego...
- JLG
W przyszłym roku koniecznie muszę się zaopatrzyć w nowe odmiany żurawek, jestem bardzo zadowolona z tych roślin

Hortensja Anabelle - szykuje się prawdziwa królowa ogrodu

Bardzo jestem zadowolona z zakupu budlei White Profusion, bardzo szybko się rozrosła (choć ma tendencje do pokładania się), wiecha kwiatów jest ogromna i jest często odwiedzana przez pszczoły i motyle (głównie rusałki pawie oczko).

Hortensja Anabelle - szykuje się prawdziwa królowa ogrodu
Bardzo jestem zadowolona z zakupu budlei White Profusion, bardzo szybko się rozrosła (choć ma tendencje do pokładania się), wiecha kwiatów jest ogromna i jest często odwiedzana przez pszczoły i motyle (głównie rusałki pawie oczko).
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rozumiem Twoje skakanie, bo ja tak samo czułam jak moja Edenka pozazywała swój pierwszy pak. Wyjatkowo piekne sa te rózę. Mój pierwszy paczek juz okwitł ale szykują się 4 kolejne
.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48