Gabi ja tak jak Ty nie daję rady przelecieć po wszystkich ogródkach które lubię, obejrzeć, coś napisać, nieGabriela pisze:Admin się cieszy, ale ja nie...chatte pisze:Odwrotnie, Wiesiu, im wiecej uzytkowników na forum, tym się Admin bardziej cieszy![]()
Zostaje tylko siła najwyższa;)
![]()
Kurcze nie mam czasu zajrzeć do ogródków które znam od początku,
a jak się uporać z nowymi ?
A kiedy coś napisać? kiedy wstawić zdjęcia i odpowiedzieć w swoim wątku ?
Mnie to przerasta i zastanawiam się jak niektórzy to robią... są wszędzie na bieżąco,
a stron im przybywa w szalonym tempie...
Przecież to niemożliwe, aby być u wszystkich, coś napisać i jeszcze być w swoim ogrodzie...
Chyba że się siedzi na okrągło przy komputerze...ja tak nie umiem...![]()
Wolę siedzieć na mojej działce i upajać się widokiem, ciszą i pięknym śpiewem ptaków.
Uff...ale się rozgadałam ... Wiesiu, sorry że to u Ciebie, ale tak mnie naszło po wypowiedzi Izki...
A teraz do rzeczy...
Wiesiu, pokazujesz piękne kwiaty, na które u nas jeszcze za wcześnie.
Jak już to przekwitnie, to co będziesz pokazywać do jesieni ?
Pewnie jakieś rarytaski, których u nas nie ma...
Wydaje mi się że jesteś do przodu jakieś...no właśnie ile ?
mówiąc o wielu innych ogrodach które chciałoby się odwiedzić bo ich jeszcze nie znam. I do tego ciągnąć swój wątek...

Trzeba by było stworzyć jakiś wirtualny ogródek taki SECOND GARDEN zamiast 'second live' i życ tylko wirtualnie
bo nie będzie czasu na prawdziwy ogródek. Będziemy kupować wirtualne róże, bylinki i inne krzaczki płacąc
prawdziwe pieniądze. Będzie świetnie, nieprawda Gabi...

Ale dosyć żartów
Tak jak Ty wole prawdziwe ptaszki śpiewające w prawdziwym ogródku i tam mam zamiar spędzać większość mojego
czasu jak nie będzie padać.
Gabi, mam też letnie kwiaty by ogród nie stał pusty po czerwcowym wybuchu kwiatowym. Ale nic specjalnego, chyba u
Was też są takie. Co do wyprzedzenia to myślę że mam tak ze dwa tygodnie do przodu w porównaniu do Dali a
ponad miesiąc w porównaniu do Hanki z zimnych gór.