Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

Wtedy nawet tego osiedla nie było, a co dopiero domu, sypialni, mebli czy szuflady...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
ehe...Z plasteliny! Ale Krzyś pomieszał kolorki i wyszło mu na brązowoagape pisze:Krzysiek, robiłeś makietę ogrodu?!

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witaj Bishop
porzadna inzynierska robota!
cmokasy z gór

porzadna inzynierska robota!

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
a do takiego oczka to nie potrzeba projektu?warunków ogólnych zabudowy? 7 pieczatek?, 20 podpisów [ każdy po 20zł] i decyzji własciwego urzedu?a 100zł?...........itd itp
moze potrzeba i badan geodezyjnych
Krzysiu NIE RÓB NIC!i badz czujny gdy inni cokolwiek robia
cmokasy z postawa obywatelska

moze potrzeba i badan geodezyjnych

Krzysiu NIE RÓB NIC!i badz czujny gdy inni cokolwiek robia
cmokasy z postawa obywatelska

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Nie odzywam się w sprawie drzew bo mam sytuację odwrotną. Tzn. chciałabym mieć jakieś drzewo hihihh
bo mam tylko jedno ... oliwnika ...
ale mój tato napisał pismo do urzędu, że prosi o wycięcie drzewa... i dostał zgodę

bo mam tylko jedno ... oliwnika ...
ale mój tato napisał pismo do urzędu, że prosi o wycięcie drzewa... i dostał zgodę

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Izo, chciał wyciąć drzewo i wyciął. Tylko jakiś urzędnik łaskawie zaoszczędził mu kilkadziesiąt tysięcy złotych. Podpisem. Wciąż to uważam za upokarzające
A oliwnika też zamierzam wysadzić za płot
Ewo, gdyby się komuś chciało niuchać, to owszem. Ale nowy minister sprawiedliwości w pierwszym dniu wypowiadal się, ze jest za zwiększeniem dostępności do broni. Tylko pewnie go zagdaczą
Niuchający nie mieliby czym niuchać
Anglicy wymyślili sobie "My home is my castle", pod czym się wszystkimi czterema rękami podpisuję. Amerykanie, mimo generalnego zidiocenia mają w dużym szacunku własność prywatną... A u nas? Władza traktuje obywateli jak przygłupów, wymysślając sobie różnorakie zatwierdzenia i zezwolenia. Wrrrr
Agato, dlatego obsadzę granice nieprzeniknioną ścianą zieleni.
Jadziu, wiosna nadciąga. Dziś zakwitły tulipany na parapecie, szałwia wykiełkowała a frezje wsadzone experymentalnie do doniczek mają kiełki
A ja nie mam aparatu
Smoku, wzajemność z wyżyn
Aga, to taki kolor ziemii
. Tylko na zdjęciach wygląda jak końcowy etap przemiany obiadu
Ago, cieszę się, że tak myślisz. I niech się przedstawiciele reżimu idą wypałować
A Moderatorów proszę, żeby nie potraktowali tego postu jako podżegania do obalenia "demokratycznie
" wybranej władzy. To jedynie odreagowanie bezsilności tłamszonego płatnika podatków 

Ewo, gdyby się komuś chciało niuchać, to owszem. Ale nowy minister sprawiedliwości w pierwszym dniu wypowiadal się, ze jest za zwiększeniem dostępności do broni. Tylko pewnie go zagdaczą

Agato, dlatego obsadzę granice nieprzeniknioną ścianą zieleni.

Jadziu, wiosna nadciąga. Dziś zakwitły tulipany na parapecie, szałwia wykiełkowała a frezje wsadzone experymentalnie do doniczek mają kiełki

A ja nie mam aparatu

Smoku, wzajemność z wyżyn

Aga, to taki kolor ziemii

Ago, cieszę się, że tak myślisz. I niech się przedstawiciele reżimu idą wypałować

A Moderatorów proszę, żeby nie potraktowali tego postu jako podżegania do obalenia "demokratycznie

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Mnie cieszy taka prognoza!
jestem ciepłolubna
Będę sobie podlewać.
I ta wiosna za pasem ...
jestem ciepłolubna

Będę sobie podlewać.
I ta wiosna za pasem ...

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę