Mój mikroskopijny ogródeczek - Ania Kropelka
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Kochani za gratulacje!!!! Bardzo mi miło że do mnie zaglądacie
myślę że dziś uda mi się Was ze oczka znów pocieszyć zdjęciami pięknej wiosny.... (u mnie bez ma już małe grona kwiatowe........
)ale pssst.......
Cynhtuś Dziękuję i witam Cię z rana!!!!
Haniu, sama wiesz, piaskownica nie jest tak atrakcyjna jak dołek z ziemią..... a może tak jakie skarby się chowają.....może rośnie mi mała archeolożka....
Priam dzięki, też obstawiam Szachownicę, wieczorem wstawię fotki z profilu, jak sugerowąła Krysia
Mariolu - oczywiście że pozbieram dla Ciebie nasionka, ja różowego kupiłam w tym roku
Olu - ja też się bardzo cieszę z okazji poznania Was na "żywo"
buziaki
Halinko -
Danusiu - pomocnica to z niej marna, wczoraj wyrywała mi tulipany razem z cebulami

Cynhtuś Dziękuję i witam Cię z rana!!!!
Haniu, sama wiesz, piaskownica nie jest tak atrakcyjna jak dołek z ziemią..... a może tak jakie skarby się chowają.....może rośnie mi mała archeolożka....

Priam dzięki, też obstawiam Szachownicę, wieczorem wstawię fotki z profilu, jak sugerowąła Krysia

Mariolu - oczywiście że pozbieram dla Ciebie nasionka, ja różowego kupiłam w tym roku

Olu - ja też się bardzo cieszę z okazji poznania Was na "żywo"

Halinko -

Danusiu - pomocnica to z niej marna, wczoraj wyrywała mi tulipany razem z cebulami

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu. Czy roślinki już posadzone. ? Miłego dnia życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Ania Kropelka
Cześć Krysiu, te ze zdjęć w zasadzie już wszystkie, ale to jeszcze w piątek, a sporo mam jeszcze w donicach, wczoraj nie dałam rady nic zrobić, bo byłyśmy same w domu 
A z małą ogrodniczką jak widać nie jestem w stanie nic zrobić.........
Wczoraj wyrywała mi tulipany z cebulami, niezapominajki z korzeniami, tratowała świeżo założoną właśnie rabatę i........................ znalazła w trawniku psią kupę, którą przeoczyłam.....................

A z małą ogrodniczką jak widać nie jestem w stanie nic zrobić.........
Wczoraj wyrywała mi tulipany z cebulami, niezapominajki z korzeniami, tratowała świeżo założoną właśnie rabatę i........................ znalazła w trawniku psią kupę, którą przeoczyłam.....................

hmm.. no to niezłe przygody działkowe Was spotkały...ale najważniejsze, że dziecko rwie sie do pomocy:)
miłego dnia
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
miłego dnia
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
spoznione gratulacje z okazji SREBERKA,
ta roslinka to zimowit, teraz ma liscie a jesienia kwiat.
Masz roslinek, ze oooooooo i jeszcze trochę, zobaczymy jak zakwitną, a ten "Pan" to mi się podoba ale najbardziej pracowita dama,jak przystalo na rózę sadzi ja ózyczka, miłego dnia u mnie teraz pochmurno i zimno
ta roslinka to zimowit, teraz ma liscie a jesienia kwiat.
Masz roslinek, ze oooooooo i jeszcze trochę, zobaczymy jak zakwitną, a ten "Pan" to mi się podoba ale najbardziej pracowita dama,jak przystalo na rózę sadzi ja ózyczka, miłego dnia u mnie teraz pochmurno i zimno
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
teraz piorunem się rozrosną, a latem będzie co podziwiać:)...wielkie zmiany zachodzą w ogrodach:)...
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."