Początek ogrodu Marzeny
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Początek ogrodu Marzeny
Jakimś cudem nie zapisalam sobie Twojego wątku i mi uciekł, więc szybko wpisuję się ku pamięci i wracam do pierwszych stron, żeby obejrzeć Twój ogród 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko,u mnie też minusowa temperatura,ale jeszcze kilka godzin i bedziemy szaleć w krótkim rękawku.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Marzenko i jak wypadło ogrodowe szaleństwo ?
U mnie było dzisiaj aż 20 stopni.
Ludzie chodzili w krótkim rękawku.
Czekam na relację z prac i kwitnienia.
U mnie było dzisiaj aż 20 stopni.
Ludzie chodzili w krótkim rękawku.
Czekam na relację z prac i kwitnienia.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Witam niedzielnie.
Dzisiejszy dzień zapowiada się pochmurnie i nie ciekawie, a ja mam wyjazd na działkę ogrodniczą do szwagra. Sprzedaje on działkę a my jedziemy pozabierać wszystkie graty;stół i 2 ławki ogrodnicze,wszystkie narzędzia i zobaczę co się jeszcze da.
A z wczorajszego dnia to nie ma się czym chwalić, większa część warzywniaka przekopana i pograbiona, 1 rabata wyczyszczona. Sporo czasu spędziłam na porządkowaniu zbieranego przez 2 zimy popiołu. W środę jest jego zbiórka i trzeba było popakować go w pojemniki. A nazbierało się tego nie mało.
Pogoda nas nie rozpieszczała zbytnio bo niby było słonecznie ale wiał wiatr chłodny i wynik tego mam dzisiaj taki; nos zatkany,boli głowa i gardło a o plecach już nie wspomnę.
Ale za to na koniec zrobiliśmy sobie ognisko i pieczenie kiełbasek a Dzieci szalały z radości.
Postaram się dzisiaj zrobić i wstawić kilka zdjęć. Miłego dnia Wszystkim życzę.
Dzisiejszy dzień zapowiada się pochmurnie i nie ciekawie, a ja mam wyjazd na działkę ogrodniczą do szwagra. Sprzedaje on działkę a my jedziemy pozabierać wszystkie graty;stół i 2 ławki ogrodnicze,wszystkie narzędzia i zobaczę co się jeszcze da.
A z wczorajszego dnia to nie ma się czym chwalić, większa część warzywniaka przekopana i pograbiona, 1 rabata wyczyszczona. Sporo czasu spędziłam na porządkowaniu zbieranego przez 2 zimy popiołu. W środę jest jego zbiórka i trzeba było popakować go w pojemniki. A nazbierało się tego nie mało.
Pogoda nas nie rozpieszczała zbytnio bo niby było słonecznie ale wiał wiatr chłodny i wynik tego mam dzisiaj taki; nos zatkany,boli głowa i gardło a o plecach już nie wspomnę.
Ale za to na koniec zrobiliśmy sobie ognisko i pieczenie kiełbasek a Dzieci szalały z radości.
Postaram się dzisiaj zrobić i wstawić kilka zdjęć. Miłego dnia Wszystkim życzę.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Witaj Skowronko
Trochę ciszej ogłaszaj , że jesteś na nogach , ludzie śpią jeszcze
Mój dzień wyglądał podobnie. Od południa na działce z rodzina . Nawet obiad był w plenerze
Pociągał wiatr , dopiero koło 16 ucichł .Plecy bolą , prace porządkowe zbliżają się ku końcowi.

Trochę ciszej ogłaszaj , że jesteś na nogach , ludzie śpią jeszcze

Mój dzień wyglądał podobnie. Od południa na działce z rodzina . Nawet obiad był w plenerze

Pociągał wiatr , dopiero koło 16 ucichł .Plecy bolą , prace porządkowe zbliżają się ku końcowi.

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Witaj
Ranny ptaszek z ciebie
Sporo zdziałałaś
fajny dzień ci się zapowiada, no no...
Pokażesz wczorajsze efekty i dzisiejsze łupy?
Pozdrawiam

Ranny ptaszek z ciebie

Sporo zdziałałaś

Pokażesz wczorajsze efekty i dzisiejsze łupy?

Pozdrawiam

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

-
Witaj Justynko.
Pokaże wszystko jak wrócę bo właśnie się zbieramy do wyjazdu, a zimno jest strasznie.Wieje u mnie okropnie aż nie chce się wychodzić ale się umówiliśmy że będziemy.Zresztą bardzo zależy mi na tych gratach więc choćby padało to i atak pojadę. Szwagier chce pokazać działkę kupcowi a ja wolę żeby oglądał bez gratów bo się potem napali i będzie chciał kupić z tym co zobaczy.A tak ja pozabieram i niech sobie kupuje taką jaka jest.
Pokaże wszystko jak wrócę bo właśnie się zbieramy do wyjazdu, a zimno jest strasznie.Wieje u mnie okropnie aż nie chce się wychodzić ale się umówiliśmy że będziemy.Zresztą bardzo zależy mi na tych gratach więc choćby padało to i atak pojadę. Szwagier chce pokazać działkę kupcowi a ja wolę żeby oglądał bez gratów bo się potem napali i będzie chciał kupić z tym co zobaczy.A tak ja pozabieram i niech sobie kupuje taką jaka jest.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
To życzę owocnej w graty wyprawy 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Zabierz wszystko co sie da i do auta zmiesci
narzedzi nigdy za duzo
U mnie dzisiaj wieje wsciekle ale cielo jest i slonce swieci a to najwazniejsze.

U mnie dzisiaj wieje wsciekle ale cielo jest i slonce swieci a to najwazniejsze.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Szwagier nie wie co traci.
No ale dla Ciebie czysty zysk.

No ale dla Ciebie czysty zysk.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
I jak Marzenko? udane łowy? 

-
Witam Was Kochani.
Można powiedzieć że jestem w jakimś stopniu zadowolona z wyjazdu na działkę,chociaż jeszcze nie wszystko zabrałam. Ale pocieszam się tym że jeszcze czeka mnie 1wyjazd to pewnie zwiozę resztę. Jak na razie przywiozłam;stół i 2 ławki ogrodowe,3 szpadle,4 grabie,2 sekatory,nożyce, opryskiwacz i kilka takich pierdółek. Zdjęcia wstawię potem bo wczoraj nie było kiedy zrobić i jeszcze miałam gości.
Można powiedzieć że jestem w jakimś stopniu zadowolona z wyjazdu na działkę,chociaż jeszcze nie wszystko zabrałam. Ale pocieszam się tym że jeszcze czeka mnie 1wyjazd to pewnie zwiozę resztę. Jak na razie przywiozłam;stół i 2 ławki ogrodowe,3 szpadle,4 grabie,2 sekatory,nożyce, opryskiwacz i kilka takich pierdółek. Zdjęcia wstawię potem bo wczoraj nie było kiedy zrobić i jeszcze miałam gości.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
czytam ,ze się napracowałaś
u mnie tez by łogródkowy weekend 

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Całkiem udane łowy! I dobrze, że zabrałaś, bo nowy właściciel mógłby chcieć je wziąc, ale równie dobrze i wyrzucić, a szkoda by było. No i jest spora oszczędność w zakupach własnych, a nadwyżkę środków można zagospodarować na rośliny 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ogrodnikowi wszystko się przyda, tym bardziej, że ja stale szukam czegoś !
A roślinek nie wykopujesz?
A roślinek nie wykopujesz?