A co ci doradził? Co trzeba robić, jeśli coś się dzieje złego?qrystyna216 pisze:Piękny teń biały. Moja White Perfection w tym roku choruje, już myślałam, że ją straciłam.
Napisałam o radę do sprzedawcy, powiedział co robići uratowałam.Ale nie zakwitnie w tym roku.
Liliowce-Hemerocallis cz.II
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Julio - ale i tak wygląda pięknie na tle tej bujnej zieleni i jest dla niej wspaniałym kontrastem.
Dziękuję za ten śliczny, sielski widoczek.
Dziękuję za ten śliczny, sielski widoczek.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- qrystyna216
- 50p
- Od: 18 sty 2007, o 21:58
- kogra
- Przyjaciel Forum
A ja już sprawdziłam ich stronę w necie.Jest trochę i to całkiem niezłych odmian w cenie 12 zł.
Czy też kupiłaś je w tej cenie ?
Czy też kupiłaś je w tej cenie ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Nie , one są po 25 zł, są dosyć duże. Było kilka troszkę tańszych , coś około 18 złotych.
Jechałam i nie wiedziałam , czy będą.Wczoraj wszystkie sobie wypisałam z cennika, sprawdziłam w internecie jak wygladają i dzisiaj raczej myślałam , że nic z tego , że ich nie będzie. O mało nie zemdlałam , gdy zobaczyłam , że stoją
i że czekolada jest.
jeden z widoczków ogrodowych

Jechałam i nie wiedziałam , czy będą.Wczoraj wszystkie sobie wypisałam z cennika, sprawdziłam w internecie jak wygladają i dzisiaj raczej myślałam , że nic z tego , że ich nie będzie. O mało nie zemdlałam , gdy zobaczyłam , że stoją

jeden z widoczków ogrodowych

- kogra
- Przyjaciel Forum
Piękny Franz Hals w bukieciku jak z marzenia.
Ja też choruję na tę czekoladę.
A nie wiesz czy wysyłkowo też sprzedają ?
Ja też choruję na tę czekoladę.
A nie wiesz czy wysyłkowo też sprzedają ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Myślę , że tak , ale nie wiem. To olbrzymia firma i można pobrać cennik , więc raczej tak.
tutaj będzie reszta zdjęć, sporo liliowców. Do zimy będę wstawiała
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 694#402694
tutaj będzie reszta zdjęć, sporo liliowców. Do zimy będę wstawiała

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 694#402694
- kogra
- Przyjaciel Forum
Zapomniałam dodać, że czekam na fotki tych dwóch jeszcze w pąkach. Przynajmniej się napatrzę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
kogra pisze:A nie wiesz czy wysyłkowo też sprzedają ?

Po dokonaniu zakupów (bardzo mi się podobały te rozrośnięte sadzonki) pod Poznaniem, weszłam sobie na ich stronę i nabrałam (a jakżeby inaczej

Graszko, cieszę się bardzo i zazdroszczę bardzoGraszka 2 pisze:Wielkie podziekowania dla Bobi i Śnieżki , które pośrednio wysłały mnie do Hortulusa w Dobrzycy. Było przepięknie . Przywiozłam też liliowce.

Pozdrawiam, Baśka