Ogród Igi - 2008r
Cześć Iga
stroiki zrobione
ja od wczoraj czekam na zdjęcia
Czyli ten eukomis nie jest aż taki kapryśny i warto go posadzić . Ciekawe czy u mnie mają w sprzedaży jego cebulki (oczywiście chodzi o wiosnę), zapytam przy najbliższej okazji , jeżeli nie to poproszę Ciebie o kupienie
. Podaj cenę cebulek proszę 

Czyli ten eukomis nie jest aż taki kapryśny i warto go posadzić . Ciekawe czy u mnie mają w sprzedaży jego cebulki (oczywiście chodzi o wiosnę), zapytam przy najbliższej okazji , jeżeli nie to poproszę Ciebie o kupienie

Iga to wolę te po 2.40 , zaoszczędzę na inne roślinki . Jesteś niesamowita nie wiem jak Ci się odwdzięczęiga23 pisze:W zeszyum roku kupowałam po 2.40. Ale w Castoramie widziałam po 8. Jeżeli chcesz to na pewno dopiszę do listy wiosennej. Będę na forum jeszcze tylko chwilkę bo moje szczęści kończy się kąpać i będzie marudzenie.

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękne te stroiki, ja mam inny patent , bardziej siermiężny w momencie gdy nie ma kleju i gąbki oazis. Robię tak już od kilku lat, a mianowicie- zamiast gąbki używam woreczka wypełnionego wilgotnym piaskiem i wbijam w niego gałązki i różne ozdoby, efekt też jest super, a stroiki długo stoją , bo gałązki mają wilgoć z piasku. Iguś mam nadzieję, że się nie złościsz, że się rozpisuję u Ciebie w wątku