Zuziu normalnie zwariowałam jak zobaczyłam twoje skarby są śliczne nawet nie wiedziałam że ta dracena co masz na początku kwitnie i rośnie taka wysoka też ją mam ale zawija mi się tak w dół i cały czas myślałam że ma tylko kolorowe liście ale po wizycie w twoim kąciku będę czekać może uraczy mnie kwiatuszkiem
A ta twoja męczennica och już nie mogę się doczekać kiedy moja taka będzie ;:12 ;:6 ;:91
Naprawdę ślicznie u ciebie :o [/i][/b]
Przejrzałam cały Twój wątek od deski do deski masz tyle roślinek, że jestem pełna podziwu zauważyłam, że lubisz kwitnące roślinki cudnie sobie radzą u Ciebie
pozdrawiam.
P.S. Wysłałam Ci pw.
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Witajcie kochani ,po dłuższej nieobecności,czas troszkę pokazac aktualnych zdjęc.Nie wszystkie rośliny przetrzymały zimę.Najbardziej szkoda mi dużej gwiazdy betlejemskiej ,która przez prawie rok miała kwiaty i to ją chyba wykończyło.
Obecnie kwitnie już chyba 4 raz w ciągu roku hipcio,jest bardzo pracowity,bo kwitnie i się rozmnaża.Pozostałe odpoczywają wyniesione do widnej piwnicy.
Ananas też jak na razie nie chce kwitnąc.
Piękna kolekcja Benków, moją uwagę zwrócił też Twój piękny Grubosz
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
ADAMIE-kiedy przestałam,za bardzo dogadzac hipkom,one lepiej rosną.Twoje fikusy za 2-3 lata tez takie urosną.
MAJU-grubosz ma ok.4 lat i jest po przejściach.Kilka razy spadł i połamał się.
DAMIANIE-po kwitnieniu muszę oddzielic maleństwa od hipka ,może i one będą takie pracowite.
EWELINO-dziękuję za odwiedziny.
ZEBERKO-zapraszam częściej.
To kilka następnych.
Witaj Zuziu , ale gigantyczna ginura , pięknie wspina się po drabince.
Sansevieria ładnie wybarwiona , a i z hibka też wielgachny krzew , chyba podpórki też potrzebuje .
Ooo i widzę , że w tolmieice zamieszało się epi , wszystkie okazałe roślinki