Mag...iczny Ogród - mag cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Czy w kwestii liliowców Karolku, czy spotkania? W jednym i drugim przypadku jestem za. :D
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Magdo - w kwesti jednego i drugiego - bo ja liliowce po mału sprowadzam do siebie - na razie na wieś i już troszkę ich mam - chyba 5 odmian
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A Bonanze Karolku masz? Żółty z brązową gardzielą
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Magdo - chyba nie mam - ale jeszcze nie wszystkie wiem jak kwitną ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

A ja poprosić zachód słońca, a na dokładke słonecznik i srodkowy liliowiec.

A tak w ogóle chętnie zamienię mieszkanie w pięknym blokowisku, standard super wysoki /6pietro :P /,doskonały dojazd do centrum i w ogóle wsio ekstra na chate z takimi widokami i zielskiem . Mąż i działka ROD gratis :P
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jakby co to moja bryczka 5-osobowa jest....... I obiecuję się nie urywac przed czasem :P
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gizuniu, to może zaczniemy od liliowca, ze slonecznikiem gorzej, bo jednoroczny, a z blokowiskiem...hmmmm kusząca propozycja :wink: . Redeco pod bokiem, piękna działeczka i odchowany M. :twisted:
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Magdo - u Ciebie na dzialce tez prawie redeco jest :P jest basen - tyle że odkryty :D i solarium - naturalne :D

ale jak chcesz to mozesz się zamenić z Gizą :P choć nie wiem co na to jej M :P

Mariolu - to widzę że mamy już kolejny transport :) więc spokojnie damy radę dojechać :D :) :D
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Myślę Karolu, że przy ilości dobra wystawianego przez Gizę do wymiany - M. juz będzie miał niewiele do powiedzenia :lol: :lol: :lol:. zapomniałeś, że gratisy nie podlegają żadnym reklamacjom, zwrotom ani wymianie - o kurcze, ale bym się wrobiła! :twisted:
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

i tak to jest z kobietami - dla M są miłe jak czegoś potrzebują :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

Hmn czyli rozumiem że się wpraszamy na następną imprezkę. Ja jestem za!!Bardzo bym chiała zobaczyć ogród a w szczególności tez dom ;) Szczególnie, że Magda zaczynała tak jak my teraz od ścierniska ;) Nasza skodzinka tez jest do dyspozycji. Stara ale daje rade ;) Zapytam nieśmiało? która to szanowna Forumowiczka mieszka koło nas? Na glinianej? To ma transport zapewniony jakby co. NIe pamiętam po prostu dla mnie każdy z was był nowy. :oops: :oops: Wybaczycie? :oops: :oops:
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z tego co pamiętam, to Małgosia jest Waszą sąsiadką. Wiolu, u mnie z przyczyn technicznych w grę wchodzi tylko ten tydzień do czwartku, a póżniej będziemy musieli troszkę poczekać, bo nowy piesek po przejściach będzie potrzebował na początek troszkę spokoju i dopóki się nie zaaklimatyzuje, wszelakie imprezki odpadają. Ale w sierpniu....
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aaaa Małgosia-Basowa no troszkę mi się rozjaśnia sytuacja ;) NIe w ten tydzień to byłaby już przesada chyba tak tydzień po tygodniu balować ;) A psinka musi mieć spokój. To może lipiec u nas ;) Tylko ten transport. :roll: I najlepiej w weekend by można było spokojnie posiedzieć by się na następny dzień o 5 do pracy na 7 nie zrywać ;) Tylko u nas niestety kawy grejpfrutowej nie ma. :oops: :cry: :D :D Nie mamy takiej fajnej butli jak Karol ;)
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

zawsze mogę zabrać ze sobą :) a taką butlę zawsze możecie sobie zakupić bo przydaje się - jak się planuje dłuższy pobyt na działce by sobie herbatkę /kawkę zrobić lub nawet obiad ugotować :) to można w lipcu was odwiedzić i może być w weekend :) podajcie tylko termin który wam by najbardziej odpowiadał :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dokładnie mamy taki zamiar. Tylko my kawke rzadko pijamy hihi a na herbatkę ewentualnie się kupi ale jakoś są inne wydatki i to poszło na tor boczny;) A zabieramy ją w termosie jak są chłodniejsze dni;) ale na tyle osób to niestarczy A tak to soczki woda ;) i browarek ;) hihi

Więc bardzo chętnie was do siebie zapraszamy a ciebie Karolku z butlą i czajniczkiem. :twisted: jak nie uda nam sie nic załatwić.

Termin muszę ustalić z M i jak podgonimy troszkę altankę, przynajmniej by ściany były. Hmn i jeszcze jeden problem nie mamy wc hihi nie ma krzaczków jak u ciebie tylko gołe pola a zborze kluje.

Zobaczymy jak inni chętni ale my jesteśmy otwarci jak się ludziska na takie polowe warunki zgadzają. Będzie to całkowite przeciwieństwo buszu jak u ciebie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”