Mag...iczny Ogród - mag cz.1
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magdo - w kwesti jednego i drugiego - bo ja liliowce po mału sprowadzam do siebie - na razie na wieś i już troszkę ich mam - chyba 5 odmian
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
Magdo - u Ciebie na dzialce tez prawie redeco jest :P jest basen - tyle że odkryty
i solarium - naturalne 
ale jak chcesz to mozesz się zamenić z Gizą :P choć nie wiem co na to jej M :P
Mariolu - to widzę że mamy już kolejny transport
więc spokojnie damy radę dojechać

ale jak chcesz to mozesz się zamenić z Gizą :P choć nie wiem co na to jej M :P
Mariolu - to widzę że mamy już kolejny transport

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
Hmn czyli rozumiem że się wpraszamy na następną imprezkę. Ja jestem za!!Bardzo bym chiała zobaczyć ogród a w szczególności tez dom ;) Szczególnie, że Magda zaczynała tak jak my teraz od ścierniska ;) Nasza skodzinka tez jest do dyspozycji. Stara ale daje rade ;) Zapytam nieśmiało? która to szanowna Forumowiczka mieszka koło nas? Na glinianej? To ma transport zapewniony jakby co. NIe pamiętam po prostu dla mnie każdy z was był nowy.
Wybaczycie?

- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z tego co pamiętam, to Małgosia jest Waszą sąsiadką. Wiolu, u mnie z przyczyn technicznych w grę wchodzi tylko ten tydzień do czwartku, a póżniej będziemy musieli troszkę poczekać, bo nowy piesek po przejściach będzie potrzebował na początek troszkę spokoju i dopóki się nie zaaklimatyzuje, wszelakie imprezki odpadają. Ale w sierpniu....
- harwi
aaaa Małgosia-Basowa no troszkę mi się rozjaśnia sytuacja ;) NIe w ten tydzień to byłaby już przesada chyba tak tydzień po tygodniu balować ;) A psinka musi mieć spokój. To może lipiec u nas ;) Tylko ten transport.
I najlepiej w weekend by można było spokojnie posiedzieć by się na następny dzień o 5 do pracy na 7 nie zrywać ;) Tylko u nas niestety kawy grejpfrutowej nie ma.
Nie mamy takiej fajnej butli jak Karol ;)

- k-c
- Przyjaciel Forum
zawsze mogę zabrać ze sobą
a taką butlę zawsze możecie sobie zakupić bo przydaje się - jak się planuje dłuższy pobyt na działce by sobie herbatkę /kawkę zrobić lub nawet obiad ugotować
to można w lipcu was odwiedzić i może być w weekend
podajcie tylko termin który wam by najbardziej odpowiadał 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- harwi
Dokładnie mamy taki zamiar. Tylko my kawke rzadko pijamy hihi a na herbatkę ewentualnie się kupi ale jakoś są inne wydatki i to poszło na tor boczny;) A zabieramy ją w termosie jak są chłodniejsze dni;) ale na tyle osób to niestarczy A tak to soczki woda ;) i browarek ;) hihi
Więc bardzo chętnie was do siebie zapraszamy a ciebie Karolku z butlą i czajniczkiem.
jak nie uda nam sie nic załatwić.
Termin muszę ustalić z M i jak podgonimy troszkę altankę, przynajmniej by ściany były. Hmn i jeszcze jeden problem nie mamy wc hihi nie ma krzaczków jak u ciebie tylko gołe pola a zborze kluje.
Zobaczymy jak inni chętni ale my jesteśmy otwarci jak się ludziska na takie polowe warunki zgadzają. Będzie to całkowite przeciwieństwo buszu jak u ciebie.
Więc bardzo chętnie was do siebie zapraszamy a ciebie Karolku z butlą i czajniczkiem.

Termin muszę ustalić z M i jak podgonimy troszkę altankę, przynajmniej by ściany były. Hmn i jeszcze jeden problem nie mamy wc hihi nie ma krzaczków jak u ciebie tylko gołe pola a zborze kluje.
Zobaczymy jak inni chętni ale my jesteśmy otwarci jak się ludziska na takie polowe warunki zgadzają. Będzie to całkowite przeciwieństwo buszu jak u ciebie.