Witaj Krysiu
Nasiałam dużo więcej - te chciałam pokazać Karolinie bo od niej miałam nasionka - ale część jeszcze nie wzeszła część padła a część nie wiem co jest .
Ja też już sobie obiecuję że więcej nie będę siać i co - dalej sieję

Z sadzonek też staram się rozmnażać jak mam skąd wsiąść patyczki ale ostatnio coś mi nie wychodzi - za gorąco i podsychają albo przelewam .
U mnie jeden dzień porządnie polało i koniec a przydało by się jeszcze .
Krysiu żmijowca mam tego zwykłego i taki co przywiozłam od Edytki ale nazwy nie znam , miałam już taki kilka lat , śliczny , był duży ale chyba zimą przelałam i za wcześnie wystawiłam na zewnątrz i padł
Bardzo dziękuje i wzajemnie
Karolinko tak trochę mało wyszło ale ma nadzieję że jeszcze coś wzejdzie .
To podpisane to styrakowiec sprężysty - ale czy to to ???
Powojnik jest w tej plastikowej skrzyneczce - może mało widać ale jest

Mydleńca na pewno nie miałam nasionek i kielichowca chyba też nie

liliowce nie pamiętam ale jak miałam to wysiałam prosto do ziemi i czekam . Na magnolie czekam cały czas
Dzięki za radę
Marysiu witaj
To jest dereń od Ali sadzonka i mówiła że jadalny tylko chciałam sprawdzić czy dobrze pamiętam że to on .
Siewki różne , jedne większe drugie malutkie ale dobrze że wschodzą

Wzeszły mi od Ciebie jabłuszka redlowe ale same zielone , te od Ciebie sadzonki rosną

Wysiewałam powojniki bylinowe nawet od Ciebie Kasandrę ale chyba nic z tego - nadal cierpliwie czekam .
Ja miałam dawniej hibiskusy różne kolory i jednej zimy padły wszystkie , teraz z powrotem chcę ich mieć bo one piękne
Chciałabym też bardzo hibiskusa bylinowego ale nie wiem kogo poprosić o nasionka i czy z nasionek wzejdzie ??
U mnie też pochmurno ale nie chce padać .
Dzięki za życzenia i wzajemnie
Alu witaj
Wielka przyjemność wyhodować coś tylko że mnie w tym roku ta rwa męczy i trudno się schylać a tu przy tych maleństwach trzeba .
U mnie też jeszcze ten wiatr namieszał w tym roku i teraz nie wiem co wzeszło a co nie , na co jeszcze czekać
Alu ta sadzonka od Ciebie

jeszcze raz dzięki bo widać że się ładnie zbiera i chce rosnąć
Ja też Ci życzę miłego weekendu i zdrówka

Czarnuszka z nasionek od Marysi - coraz ładniejsza

pysznogłówka

zawilec

dzwonek ale jaki ???

co się dzieje z moim judaszowcem ??