Storczykowa kraina Soni :)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Renatko i Joanno dziękuję za życzenia ;:196
życzenia od Was wszystkich są takie szczere, że juź zaczęły się spełniać :heja :tan :heja :tan :heja :tan
dostałam dwa falenopsisy a trzeci sama sobie sprezentowałam ;:191
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jeszcze raz wszystkiego naj dla Ciebie Soniu, a widzisz jak czarownica Lana co powie, to potem się sprawdza :twisted:
Po odprawieniu uroczystości urodzinkowych prosimy o mały fotoreportaż ;:172
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Zdjęcia, zdjęcia....
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Lana uroczystości urodzinowej nie było, rodzinka jest zaproszona na niedzielę, a te falenopsisy to kwiaty od rodziców ;:166 a ten biały niefotogeniczny to sama sobie kupiłam ;:224 i Lano Czarodziejko dziękuję za te czary z których powstały te cudeńka ;:198

zdjęcia nocne ;:183

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak wygląda falenopsis po ataku malutkich wełnowców ;:192 niestety stracił dwa kwiaty ;:199

Obrazek
Obrazek

Nie wiem czy wklejać miniaturki czy ten duży rozmiar ;:171
Awatar użytkownika
madzik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2007, o 09:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Duży rozmiar :) Wygodniej się ogląda - takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Magda
LINKI
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Piękne :D
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No proszę, jakie śliczności ! Wiesz, taki biały nadal mnie kusi. Mam w tej chwili kwitnącego "pocieszacza", to basta do planowanego wyjazdu na wystawę. Tam mam zamiar zakupić jakowąś perełkę, więc teraz jest czas zbierania pieniążków.
Brzydactwa spędzją nam sen z powiek, ale to nic, nie martw się. Nawet jak będzie miał tylko jeden kwiatuszek i tak będzie cudny, a jak zakwitnie powtórnie, to dopiero pokaże.
Widzę Soniu, że zaczynasz specjalizować się w fotografowaniu storczyków. Te zdjęcia są całkiem, całkiem.
P.S. Za każdym razem zastaniawim się, gdzieś ty dorwała takie ładne osłonki ?
Awatar użytkownika
Aankaa
500p
500p
Od: 11 kwie 2008, o 12:31

Post »

Mi się lepiej oglada w dużym rozmiarze :D ...Od razu zapiera dech w piersiach 8)
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

Lana doniczki zakupiłam w LM i w Auchan, z tym, że w Auchan były sporo tańsze, a zupełnie te same ;:183
Też powiedziałam koniec z nowymi falenopsisami, ale z prezentów jestem zadowolona, bo juź krzyczałam, że jak mam dostać piękny nietrwały bukiet to poproszę o nawet najmniejszą roślinkę, ale w doniczce ;:225 miejsca mam jeszcze sporo
a do białych kwiatów mam słabość ;:171 chociaż marzy mi się by na parapecie zamieszkały trzy takie same białe falenopsisy, ale moja niecierpliwość nie pozwala zrealizować tego marzenia ;:155 wciąż mówię stop falenopsisom, ale słowa nie dotrzymuję
MadzikAankaa fakt, ja też lubię duże fotki, ale jak ktoś ma słabe łącze to takie zdjęcie długo się otwiera ;:192
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to z tymi sklepami będę miała problem, akurat w pobliżu nie ma takowego, trudno jakoś przeboleję :?
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

No no Sonieczko ale cudeńka ;:226
różowy przepiękny, takie ma kropeczki delikatne ;:183 biały wspaniały, ogromny i ile pączków ;:31
a ten z różowym rumieńcem marzenie ;:224
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

ale one cudne!!! napatrzeć sie nie moge...
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Soniu, nocna sesja wielce, ale to wielce udana. :shock: :shock: Przepiękne te nowe nabytki. Na jak długo koniec Soniu, czyżby do następnej okazji? :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Soniu,
jak zawsze miło tutaj u Ciebie, jest na co popatrzeć ... oby tak dalej ... a w postanowienie o niekupowaniu kolejnych storczyków - jakos nie wierzę .. ;)
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p

Post »

oj dziewczyny, dziewczyny dlaczego mi nie wierzycie, że mam stop w kupowaniu storczyków ;:191
dziś D był w LM, a tam są Vandy czy Ascocenda - nie wiem, ale są cudowne i dzwoni, że chce mi kupić, bo wczoraj nie dał mi kwiatka, a ja powiedziałam, że nie ma kupować, bo w takim razie poczekam do wystawy, a tak na prawdę to bałam się, że kupi zmarnowany okaz ;:171 bo wiecie jak to jest w tych marketach, a do tego D się nie zna i troszkę się bałam, że wyda 128 zł. i storczyk padnie. To tyle z moich ''życiowych przemyśleń'' ;:225
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”