Moja przestrzeń - koza
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podobno M napisał Ci Ulko, że full service do pracy masz już przygotowany, więc po maczki możesz śmiało wskoczyć do hipermarketu. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Jak zobaczy te wszystkie piękności kwitnące na ogrodzie to raczej jeszcze Ci podziękuje za taką pracę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Asiorku , że wpadłaś do mnie
A ja korzystając z wolnego dnia znów do ROL zerknęłam..... i uzupełniłam "zestaw" o
"Pozłotkę" czyli maczek kalifornijski
W ofercie sklepu były też karpie dalii oraz mieczyki i begonie..... i tyle.
Wczoraj szczegółowo próbowałam wypytać (telefon) mojego M. co na rabatkach sie dzieje.....
Odpowiedź : "Nic szczególnego tylko takie zielone wyłażą z ziemi .....to są chyba mieczyki"
Nie pozostało nic innego tylko zapytać czy patrzy na rabatki czy siedzi u sołtysa w piwnicy (tam mam przechowalnię dalii i mieczyków)
I jak tu nie tęsknić za ranczem ????

A ja korzystając z wolnego dnia znów do ROL zerknęłam..... i uzupełniłam "zestaw" o
"Pozłotkę" czyli maczek kalifornijski

W ofercie sklepu były też karpie dalii oraz mieczyki i begonie..... i tyle.
Wczoraj szczegółowo próbowałam wypytać (telefon) mojego M. co na rabatkach sie dzieje.....
Odpowiedź : "Nic szczególnego tylko takie zielone wyłażą z ziemi .....to są chyba mieczyki"

Nie pozostało nic innego tylko zapytać czy patrzy na rabatki czy siedzi u sołtysa w piwnicy (tam mam przechowalnię dalii i mieczyków)

I jak tu nie tęsknić za ranczem ????
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum
Ulka - rozumiem, że tęsknota Cię zżera za ranczem, bo jak tu siedzieć w domu, kiedy na ranczu tyle z ziemi wyłazi i nawet nie wiadomo co to jest.
A co z netem - czy będzie jakiś kontakt z Tobą na tym ranczu ? No chyba, że masz nas tak dość , że pragniesz od nas odpocząć
W tym przypadku będziesz usprawiedliwiona, bo w innym nie. Też chcemy pobrykać po twoim ranczu i choćby tylko oczy napaść widokami.
Mam nadzieję, że twój M nie przepije z sołtysem mieczyków
, bo co będziesz sadzić ?

A co z netem - czy będzie jakiś kontakt z Tobą na tym ranczu ? No chyba, że masz nas tak dość , że pragniesz od nas odpocząć

Mam nadzieję, że twój M nie przepije z sołtysem mieczyków

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co do mojego M. to nie ma obaw
On w ogrodzie najlepiej zna się na koszeniu i podlewaniu
rabat
A wszystko inne to moja 'działka"
Asiorku! Być może to irysy choć po tel. określeniu miejsc gdzie zielone wychodzi bardziej skłaniam się w kierunku krokusów lub tulipanów ...
Lawendowa Ulko Fajnie ,że wpadłaś ! Dzięki za popracie
No a teraz kilka słów o internecie. Wieści mało ciekawe. Od przedstawiciela firmy NETCOM , która działa na tamtym terenie wiem , że na wieży kościoła w Maluszynie już działa nadajnik. Problem w tym, że z Maluszyna na Błonie choć tylko 4-5 km to ...lasem. A las to podobno przeszkoda dla fal...... Miły Pan w najbliższym czasie sprawdzi czy mimo to mam zasięg.
Wszystko więc jeszcze w sferze marzeń

rabat

Asiorku! Być może to irysy choć po tel. określeniu miejsc gdzie zielone wychodzi bardziej skłaniam się w kierunku krokusów lub tulipanów ...

Lawendowa Ulko Fajnie ,że wpadłaś ! Dzięki za popracie

No a teraz kilka słów o internecie. Wieści mało ciekawe. Od przedstawiciela firmy NETCOM , która działa na tamtym terenie wiem , że na wieży kościoła w Maluszynie już działa nadajnik. Problem w tym, że z Maluszyna na Błonie choć tylko 4-5 km to ...lasem. A las to podobno przeszkoda dla fal...... Miły Pan w najbliższym czasie sprawdzi czy mimo to mam zasięg.
Wszystko więc jeszcze w sferze marzeń

Ulka buziaki przesyła