Mariolcia1962 Mariolu mnie też wszystkie kwiatki nie lubią np.fiołki aledra7 Olu dziękuję za miłe słowa Anka159 Aniu dziękuję za pochwałę tym bardziej,że Ty masz o wiele piękniejsze i różnorodne kwiaty
Zajrzałam tu w gości i zobaczyłam..cudne fiołki!! Bardzo, bardzo je lubię, ale mi się słabo udają, zawsze szybko zaczynają chorować i jak jeżdżę do Mamy to zielenieję z zazdrości, u niej też ładnie rosną Słucham jej rad, dostaję kolejne sadzonki i po miesiącu-dwóch znów się "psują"
Już odpuściłam, będę podziwiać u innych. Pozwól zatem, że będę zaglądać czasem i cieszyć oko. Storczyki też super masz, kwitną jak szalone
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić." Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Aguss85 Agnieszko dziękuję,u mnie fiołki też średnio kwitną miniaturowa różyczka jednak mnie lubi .Wpadaj jeśli masz ochotę Zenia Zeniu kochana trzymam kciuki za Twojego pączka ,pilnuj teraz podlewania by nie opadł a taki widok Cię czeka
A tutaj mój pierwszy pączek na hoji lacunosie Tove ależ jestem ciekawa zapachu
cyganka77 Asiu polecam hoje są bardzo wdzięczne
Witam wszystkich serdecznie w piękne kwietniowe popołudnie i na początek zapraszam jutro na pikowanie pomidorków
Krokusy i skalniaczek kwitnie(może zna ktoś jego nazwę?) i sasanki budzą się ze snu
Iwonko....wspaniale, piękna kolorowa wiosna u ciebie. . U mnie sasanki także lada dzień powinny zakwitnąć. A to kwitnące na skalniaczku bardzo ładne, sama jestem ciekawa co to. . Więc jutro szykuje się pikowanie pomidorków, oj sporo tego.