rozane kolezanki !
Na podsumowanie sezonu jeszcze za wczesnie , ale kazda z Was wie jak jest...

.
Staram sie byc optymistka , wiec z niepowodzen biore co najlepsze !
Juz wiem , ze nie moge miec za duzo roz ... , czesc padlo , inne znalazly nowe domy. Pozostale szybko sie zregenerowaly .
Jest troche kwiatow , ale w wersji mini .
Czytam u Was , chcialabym cos napisac ... , ale co ? Ciagle tylko zachwyty...? Macie zupelnie inne odmiany

,
co moge o nich powiedziec ?
Tolinoko , popadalo , ale to bylo w zeszlym tygodniu i tylko jeden dzien

. Teraz znowu upaly...
Aprilku , Herzogin Christiana , masz racje jest ? .
"Mokre " zdjecia sa tylko juz wspomnienim... , ale milym . Wypad nad morze to byla radosc dla mojego zwierzaka...
Daysy , masz racje , 2-gie zdjecie to Constanze Mozart . Kwiaty sa teraz delikarne /male , ale krzaczeka mocarny .
Rosengraefin Marie-Henriette jest fest baba , ale urocza... Zaskoczyla mnie wola zycia . To jest chyba najlepsza roza z 3 rabatowych Perfum.
Moj pupil jest zawsze zadowolony... , micha wody na Walach Chrobrego tez fajna... Szalenstwa w morz przyplacil bolem gnatow (to juz 11-to letni pies).
Majeczko , tak , poligon zyje , ale czy to zasluga faceta , czy pogody...
O C. M.nie zmkenilam zdania ... , ma sie dobrze , ale ma najlepsze warunki jakie moglam jej stworzyc .
Ciesze sie , ze Bailando Co sie podona... Z Twojego wpisu wnioskuje , ze zyje...

.
Oczywiscie mam duuuuzo zdjec , setki , bo wiesz przeciez , ze on jest najcenniejsza rozyczka
Dorotko , nie mam Mma . Anisette i Graefin Diana , to sa wielkokwiatowe , a ja ich nie uprawiam . Mysle , ze to sa fajne rozyczki . U mnie wszystkie Korders'owki sa OK.
Moze rano zrobie pare fotek ... , duzo tego nie ma .