Grażynko (kogra)! Kranik przywiozłam z forumowych wojaży ;) Słodki drobiazg, tylko miejsce na donice ma nieco małe. Ale cóż... Śniegu nadal mam pod dostatkiem, ślisko niemożebnie i jak na razie u nas wiosny nie widać

Ale i ja się przecież doczekam. Doniczkowych zawsze miałam dużo. Kiedyś zastępowały mi ogród. Teraz nie muszą, ale zostały. W ty roku ksiądz chodzący po kolędzie zwrócił na nie uwagę
Dla Ciebie nabytek z maja 2014r. - Rhapsody in Blue
Jagi! W tym roku śnieg nas może aż za bardzo uszczęśliwił. W Zakopanym też go było mniej. I w Alpach też

? Gdyby tylko nie to odśnieżanie... Podobno jednak jeden feler, to nie feler

Zawsze lubiłam wesoło i kolorowo, stąd ten kwiatowy przepych przed wejściem. Zdaje sobie sprawę, że nie wszystkim może się podobać, ale czy musi? Niekoniecznie
Lilak pospolity 'Primrose'
Po wstawieniu zdjęcia zdałam sobie sprawę, że bez jest w kolorze ... śniegu
Madziu (MID2006)! Azalie niestety kupowałam dość dawno i bez nazw odmianowych. Najważniejsze jednak, by się podobały. Nieprawdaż?
Albo i pachniały - azalia pontyjska
Mirko (Miriam)! Nie narażasz się. I ja lubię odśnieżanie, ale niekoniecznie po kilka razy dziennie i to w sporej ilości. A jak tak sypnie śniegiem, jak ostatnio, to i 4 razy dziennie trzeba namachać się łopatą

Do tego nie ma się gwarancji, czy rano uda się wyjechać z garażu, a potem na ulicę. Zdarzyło się już bowiem, że ja miałam odśnieżona, ale pług przez kolejne 3 dni się nie pojawił. I nie miałam jak dojechać do pracy. To już takie fajne nie było. A jak już się napatrzę na to białe wokoło, to lubię jak w sezonie jest różnorodnie i kolorowo ;)
Kalina Sargenta 'Onondaga'
Aniu (AnaAn)! I ja lubię takie drobiazgi

Co roku coś dokupuje.
Chapeau de Napoleon Crested Moss
Miłko (takasobie)! I mnie słonka brakowało. Na szczęście w ostatnich dniach wreszcie się pokazało
Zawilec koronowy
Małgosiu (Pepsi)! Jak będziesz chętna, to Ci kupie w sezonie. Znam miejsce, gdzie taki pęk kosztuje raptem około 25zł. Słonko
Żarnowiec
A dla skrytoczytaczy tulipan NN, mój ulubiony