Madziu być może .

Ale jak na razie rodzice mają tam warzywka - do czasu .
Mati Berberysy to ja mam różne , tylko muszę je przesadzić spod okna . Teraz są w cieniu a one lubią słońce , mają wtedy pięknie wybarwione liście .Mam ich 12 chyba .
Ale dzięki za sugestie i opisy.Na pewno mi się to przyda .
Karolinka Ooo Siemanko .

Dziękuję .

Zapał mam , efekty są jak na razie małe .Masa roślinek to dopiero będzie .Oczywiście będą królować iglaczki .
Wpadnę do Ciebie niebawem to zobaczę co Ty masz za Skarby w swoim ogrodzie.

Otóż to , każdy lubi duże drzewa ale ja twierdze , że może ich być kilka ponieważ robią cień niestety ... a większość roślinek lubi słońce .Duże drzewa koło domu będę przycinał niebawem .Tak samo i ja mam .Nie koszę wszystkiego w jednym dniu .Pokoszę kilka godzin i już plecy bolą .

Ja z koszem tylko tnę w ogrodzie i na podwórku .W innych miejscach tnę bez , dosyć często .To są miejsca nie takie reprezentacyjne .

Co do traktorka to nie wiem .Koszt takiego sobie traktorka to kilka tyś .Za tyle bym miał masę roślinek .Może kiedyś sobie go kupię bo to wygoda jest na pewno . Ale moja kosiarka jest dosyć spora , dosyć mocna i trawa dzika 20 cm nie stanowi dla niej nawet problemu . ;:215Tylko plecy moje to odczuwają , ja mam 190 cm wzr. i się schylam ciągle ...

Cieszę się i zapraszam jak najczęściej.