Na jeżówki to mogę patrzeć nieprzerwanie, a jeszcze jak jakaś pszczółka czy motyl doleci

Dzielżany, anemony, jesienne prawie kwiaty już w pełni rozkwitu na początku sierpnia, aż trochę smutno zaczyna się robić, że koniec sezonu

Oj Alutka... zimy mi braknie żeby to wszystko pokazać...alana pisze:Gabi wzięłaś się do pracy i wrzucasz zaległe fotki, a ja nie mogę się do tego zebrać.
Na jeżówki to mogę patrzeć nieprzerwanie, a jeszcze jak jakaś pszczółka czy motyl doleciI nie ma to jak tradycyjna jeżówka echinacea, najpiękniejsza.
Dzielżany, anemony, jesienne prawie kwiaty już w pełni rozkwitu na początku sierpnia, aż trochę smutno zaczyna się robić, że koniec sezonuU mnie z tego upału już pierwsze nawłocie przekwitają...
Aniu, piękne choć nie wszystkie do mnie przemawiają... ciekawa jestem jakie sobie zamówiłaś...Annes 77 pisze:Oj te jeżówki jakie one piękneNiedługo do mnie dojedzie kilka sztuk
No to jest nas więcej którym podobają się proste jeżówki...Margo2 pisze:Jeżówki wszystkie sa piękne, ale mnie najbardziej podobają się te proste.
Mam chyba do nich spory sentyment.U mnie lista róż cały czas się zmienia.
Nie wiem co wymyślę do jesieni