Ogród Gosi 12
Re: Ogród Gosi 12
Gosiu- dołączam się do zachwytów nad powojnikiem!
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mnie bratki wpadły w oko
Nie docenia się ich na ogół, a szkoda. Chyba posieję jakąś odmianę 

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Powojnik cudo - też proszę o nazwę 

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, nie mam ręki do powojników. Moje kwitną tylko raz. Ale jak kwitną to faktycznie fajnie wyglądają.
Jadziu, Aniu, Moniko, Basiu, to Omoshiro. Od niepamiętnych czasów chciałam go mieć i się udało.
Teresko, wyprowadziłam jeden przewodnik. Obcinam wszystko co przy nim wyrasta od dołu. I formuję koronę. Może nie w parasol, ale w kulkę.
Ivonko, ja bardzo lubię chodzić po inych ogrodach i ogladać zdjęcia wspominkowe. Teraz jest czas na spokojne spojrzenie na każdy ogród.
Ewa, ja sadzę ich sporo, a one odwdzięczają się siejąc się gdzieniegdzie same. Jak wiesz ja do siewów domowych nie mam ręki.

Jadziu, Aniu, Moniko, Basiu, to Omoshiro. Od niepamiętnych czasów chciałam go mieć i się udało.

Teresko, wyprowadziłam jeden przewodnik. Obcinam wszystko co przy nim wyrasta od dołu. I formuję koronę. Może nie w parasol, ale w kulkę.
Ivonko, ja bardzo lubię chodzić po inych ogrodach i ogladać zdjęcia wspominkowe. Teraz jest czas na spokojne spojrzenie na każdy ogród.
Ewa, ja sadzę ich sporo, a one odwdzięczają się siejąc się gdzieniegdzie same. Jak wiesz ja do siewów domowych nie mam ręki.

-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10

Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na hosty aż miło popatrzeć
Dobre miejsca im znalazłaś.
Bratki i u mnie się sieją, najczęściej tam, gdzie ich nie chcę. W dodatku tak długo już są w ogrodzie, że zrobiły się blade, wiotkie i potrzebne mi następne.

Bratki i u mnie się sieją, najczęściej tam, gdzie ich nie chcę. W dodatku tak długo już są w ogrodzie, że zrobiły się blade, wiotkie i potrzebne mi następne.
Gosiu, witam wieczorem
Po raz kolejny gdzieś mi ginie Twój wątek i już sama nie wiem, ile mam zaległości... chyba w końcu chwycę za telefon i pogadamy, co słychać w życiu i ogrodzie
Pozdrawiam Cię tymczasem i wracam do poprzednich postów...
A.

Po raz kolejny gdzieś mi ginie Twój wątek i już sama nie wiem, ile mam zaległości... chyba w końcu chwycę za telefon i pogadamy, co słychać w życiu i ogrodzie

Pozdrawiam Cię tymczasem i wracam do poprzednich postów...
A.
Zakątek z hostami niezwykle urokliwy, a na każdym zdjęciu coraz pełniejsza wiosna, aż miło popatrzeć! Cudnie wpasowują się kamienne schody w tek kącik- mogę zapytać, co to za kamień..?
Powojniki cudowne- ja próbowałam kilka lat temu z jedną sztuką, ale bez rewelacji- jednak dodać musze uczciwie, że też bez wiedzy
Powojniki cudowne- ja próbowałam kilka lat temu z jedną sztuką, ale bez rewelacji- jednak dodać musze uczciwie, że też bez wiedzy

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Gosiu,dobrze,ze chociaż raz powojniki u ciebie obficie kwitna,bo ja już przestałam nawet na nie patrzeć w szkółkach,bo zupełnie mnie olewają.Czy masz może hostę sum&substance i elegance?Choruję na nie i mam nawet miejsce,ale nie moge spotkac.
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Jak ja lubię takie wspominki... ach, jak lubię...
Cieplej mi się od razu zrobiło, bo za oknem... brrrrr

Cieplej mi się od razu zrobiło, bo za oknem... brrrrr
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Hosty rzeczywiście ładnie się do siebie poprzytulały. Ja muszę swoje wiosną rozrzedzić, bo rosną niemal jedna na drugiej.
Małgocha, ja mam hostę Sum & Substance. To po prostu wielgachny potwór
U nas nareszcie spadł śnieg
Małgocha, ja mam hostę Sum & Substance. To po prostu wielgachny potwór

U nas nareszcie spadł śnieg

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Cześć Goś, powolutku wracam na forum, baaardzo powolutku. Udaje mi się zajrzeć w jeden wątek dziennie
Ale staram się...
Ogromne uściski, mimo problemów. Jak na początku roku było coś nie tak, to teraz już będzie tylko lepiej
Ależ masę zdjęć narobiłaś, wspaniała pamiątka i przyjemne wspomnienia

Ogromne uściski, mimo problemów. Jak na początku roku było coś nie tak, to teraz już będzie tylko lepiej

Ależ masę zdjęć narobiłaś, wspaniała pamiątka i przyjemne wspomnienia

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Ja też muszę dać swoim hostkom troche więcej luzu... i będzie robota od wiosny... ale już się nie mogę doczekać.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu uwielbiam Twoje miejsce z cudownymi schodami..... są po prostu piękne
Takie letnie widoki ogląda się z prawdziwą przyjemnością....... aż się cieplutko robi na widok rozświetlonych słoneczkiem fotek..... Mam nadzieję, że wiosna będzie wczesna i już niedługo będą nas podobne obrazki cieszyły w rzeczywistości

Takie letnie widoki ogląda się z prawdziwą przyjemnością....... aż się cieplutko robi na widok rozświetlonych słoneczkiem fotek..... Mam nadzieję, że wiosna będzie wczesna i już niedługo będą nas podobne obrazki cieszyły w rzeczywistości

- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Gosia swojego buczka pendulę będę ciął w marcu a wiąz dopiero po utracie kolorków czyli gdzieś w czerwiec -lipiec.
Twojego zleży jak wygląda
Twojego zleży jak wygląda