Witaj!
Dopiero trafiłam na Twój wątek.
Pięknie u Ciebie! Masz tego podagrycznika z kolorowymi liśćmi? Czy coś źle zobaczyłam? No i koty mamy identyczne.
Przybiegłam z rewizytą i podziwiam.
Śliczny żywokost, sangwinaria, abeliofylum - same rarytasy wiosenne.
Moja glicynia też ma takie pączki, ze strachem obserwuję prognozy pogody.
Jestem jestem. Buszuję po nie swoich ogrodach i jestem zachwycona
Dorota71 tak to podgarycznik Ma bardzo ciekawe zabarwienie liści i nie jest tak ekspansywny jak zielony! Koty faktycznie, bardzo podobne! Czy z charakteru też - takie leniewe?
Juni dziękuję za miłe słowa. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie pąki kwiatowe u glicynie niestety zmarzły Było ich mnóstwo!
Ależ u Ciebie jest kwieciście Widziałam, że w zeszłym roku miałaś przepiękne hosty. Ja też je bardzo lubię, ale mam tylko jedną odmianę. A i pierwszy raz widzę jak kot je kocimiętkę! Od moich koty się trzymają z daleka! Ciekawe czy to zależy od kota czy odmiany rośliny
Takiej smagliczki szukałam dla kolegi. Chciał, żeby mu się ze skrzyni żółte wylewało On kupił 2 opakowania nasion i wsypał do tych skrzynek nie wiedząc, że kilka roślin mu wystarczy
Popraw się z wpisami!
Jakie fajne dziubusie
Ładne orliki A te seledynowobiałe kuleczki z kwiatów to hortensja annabele czy kalina roseum? Lilak pewnie sensation, ależ on ma upór do kwitnienia, taki malutki kwiatostan, ale uparcie (i uroczo! ) kwitnie.
Czekam na dynie, bo jak obiecałam kibicuję im i trzymam kciuki
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić." Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Iziu my wszyscy zabiegani u mnie jak pada to cały tydzień a jak pokaże się słońce nie wiem co do ręki mam brać,kosiarkę,podkaszarkę czy motykę kwitnienia u Ciebie piękne i hortensja już Ci kwitnie?