Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażuś gratuluję chlebusia ;:196 wygląda pysznie ;:215
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko miło mi. Patrząc na Twój ogród i wszystkie inne dochodzę do wniosku że mam przed sobą bardzo dużo pracy. Mam swój kawałek ziemi drugi sezon, myślałam że już dużo zrobiłam ale bardzo, bardzo się pomyliłam , to co u mnie jest to chyba trudno na razie nazwać ogrodem - po prostu kilka grządek i tyle.Oj dużo pracy.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich na forum .
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Hejka :wit
Wracam do Was po świetnie spędzonym weekendzie... był bardzo pracowity umysłowoObrazek... ale przyznam się bez bicia, że FO też śledziłam na bieżącoObrazek
Jutro się urlopuję... mam zamiar wypucować na cycuś- glancuś okna... tylko żebym się nie zatarła...upichcę coś inspirującego z FO i będę robić przerwy i wpadać na kawusię do Was :wink:
Aguś jeden telefon i gotowe :heja Więc jak???
Moniczko dzięki ;:196 Chlebek jest przepyszny...
DTJ_1 początki zawsze są trudne ale później już tylko z górki! Dasz radę.. na pewno.. a tutaj na FO jest moc inspiracji, które na pewno Ci pomogą w realizacji swoich ogrodowych marzeń... :wink:

Miłego wieczoru wszystkimObrazek!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Wpadasz z chlebkiem w moje progi ;:oj
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Grażynko, jak tam urlopowanie? Pewnie pracowicie :D
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Okna już pewnie błyszczą ;:224
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Nakryłaś mnie... ;:215
Aguś właśnie skończyłam... :wink: :wink: :wink: mam nadzieję, ze ptaszki się o nie nie pozabijają bo tak błyszczą :lol: wiesz skromność to moje drugie imię... ;:306 och... tak zaczynacie o tych dekoracjach, ze można oszaleć. Zanim właśnie zacznę dekorować najpierw muszę ogarnąć tą chałupę, która najnormalniej w świecie prosi się o porządek :wink:
Iwonko pracowicie było bardzo... ale uzależnienie od FO silniejsze więc przerwy muszą być ;:333 a te Twoje linki zostawiam sobie na wieczorną lekturę ;:196
Dziękuję, że jesteście taką inspiracją... ;:167
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja zostawiam temat na weekend, w ciemnościach egipskich tego tematu nie da się ogarnąć ;:223
A propos ptaszyn wszelakich, zaopatrzyliście już karmniki :?:

Ściskam ;:168
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Agulka karmnik stojący mamy jeden przy oknie w kuchni, który stoi tu cały rok.... bo poza zimą karmię moich sąsiadów owsem :D... podchodzą i wyjadają jęzorem :D albo córcia im jabłka kładzie albo cukier w kostkach... i mamy frajdę :wink: a reszta karmników są na stałe przytwierdzone do drzew :D
Czy u Ciebie tak faktycznie ciemno?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja już też dokarmiam ptaszyny ale koni sąsiadów nie mam ;:306

Aktualnie nie jest ciemno, jeszcze, pewnie tylko kilka chwil została. Mówię jednak o ciemnościach które panują po powrocie z pracy do domu....mycie okien w tygodniu zdecydowanie odpada, chyba że uda mi się zorganizować dzień wolnego ;:224
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Faktycznie weekend to jedyny możliwy termin dla nas pracujących kobitek... no chyba, że urlop :D ... w moim przypadku jedyne rozwiązanie, bo co drugi weekend spędzam w szkole :wink: a jak mam jeden wolny to nie wiem w co ręce włożyć :roll: ale jest ok ;:333 A te ciemnice egipskie wykorzystam na porządki w domu :lol: bo w lecie dom praktycznie schodzi na drugi plan... :D więc równowaga jest zachowana :lol:
A czym dokarmiasz swoje ptaszyny?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zgadzam się z Tobą ;:333
Kobiety to jednak silna płeć :uszy
Dokarmiam ptaki gotowcami, gotowymi karmami i jabłkami :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

U mnie niestety karmniczków być nie może :roll: bo moje kicie bardzo łowne....a i w okolicy mnóstwo kotów wędrujących przez mój ogród..... łowią wszystko co się rusza :roll: A szkoda ,bo takie zajadające ziarno i kręcące się w karmniczku ptaszyny to bardzo miły widok ...
Grażynko miłego wieczoru ;:196
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Kontakt:

Post »

Grażynko moje plany są wielkie jak na mały ogródek rabatka kwiatowa i dużo roślin w pojemnikach.....nie mam co szaleć bo ogródek ma 3 ary i w tym część z iglakami kojec Taysa, maliny, agresty i porzeczki i jeszcze basen musimy wcisnąć na lato ;:306
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażuś piąteczek mamy ;:138 Kawusię stawiam ;:304
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
ODPOWIEDZ