W ramach rekompensaty zapraszam na jagodzianki, jeszcze ciepłe

Nawet na ogródek nie miałam czasu, dopiero wczoraj co nieco obejrzałam. Czekam na deszcz, jak już pisałam wcześniej chce przesadzić pare róż i zrobić porządek z liliami i nie krótymi bylinami

Niedzielne popołudnie spedziłam z przyjaciółką w ogrodzie. Pogoda była cudna, niebo błekitne

Podlałam wszystkie roślinki a dzisiaj od rana pada

Kasiu, uwielbiam prace w ogrodzie. Otaczanie się zielenią odpręża mnie i uspokaja

Dziękuję za twoje słowa i że do mnie zagladasz

Twój wątek jest dla mnie ucztą dla oczu!!!
Pozdrawiam
Aniu Kapias jest w Goczałkowicach, troszkę za Pszczyną. Polecam wycieczkę do tych ogrodów. Na pewno nacieszysz oczy a i do kupienia jest masa roślin i różnego rodzaju ozdób

Miłego poniedziałku
Ewciu dziękuję za tak ciepłe słówka
 Bardzo się cieszę, że kwiatuchy odwdzieczają mi się za okazaną troskę i włożoną prace
 Bardzo się cieszę, że kwiatuchy odwdzieczają mi się za okazaną troskę i włożoną prace   
 Ścieżki były koniecznością, mam za szerokie rabaty......mój błąd, za późna trafiłam na FO

Masz racje, przechadzam się nimi i podziwiam roslinki

Pozdrawiam
Asiu, Kasi chodzi chyba o tą fotkę. Na pierwszym planie rośnie szczepiony modrzew a pod nim są wrzosy

Ewiczko trzymam kciuki za jak najszybszy koniec remontu!
Buziaczki
Grażynko ciebie również pozdrawiam i gorąco ściskam

Jak aura za oknem? U mnie dzisiaj pada, dobrze, bo deszcz potrzebny!

CDN

Renata
 Renata Pokaż fotki
 Pokaż fotki   

zakwitła ostatnio 3 różowymi kwiatami i podrosła. Będzie się prezentować na południowej stronie ściany domu
  zakwitła ostatnio 3 różowymi kwiatami i podrosła. Będzie się prezentować na południowej stronie ściany domu   

i kopiec wystarczy nie muszę jej tam owijać niczym by nie przemarzła?
  i kopiec wystarczy nie muszę jej tam owijać niczym by nie przemarzła?