Aniu (sweety) - Wieczorem wstawię zdjęcia rozwiniętego Jana Pawła II. Zakupy u naszej Ewuni.
Ilonko - jeszcze raz dziękuję za zakup łubinu. Dzisiaj pokażę rozwiniętą różyczkę Jana Pawła II to sobie ją obejrzysz czy się podoba. Pachnie ładnie ale inaczej niż Elfe.
Bogulenko - widzę róże podbijają serca większości na forum ;) Co do warzywnika to jakoś sobie radzi. Pomidorki rosną, ogórki też. Marchewka i pietruszka gorzej ale zachciało mi się eksperymentować z nasionami na taśmie to mam...

W przyszłym roku posieję normalne.
Iguś - fajnie było Was zobaczyć i gościć. Cieszę się że wpadliście choć na chwilkę. Mam nadzieję że nie ostatni raz
Ignis05 - dzięki kochana. Lubię floksy bo one i peonie kojarzą mi się z dzieciństwem i rodzinną działką której już rodzice nie mają.
Moja imienniczko (duju) - mnie się bardzo spodobał JPII. No i sam fakt że ta róża dostała taką nazwę.... trzeba ją mieć w ogrodzie
Kasiu (kasia_rom) - dziękuję kochana.
Monia - sisterek... - ja kusicielka???? JA? ależ skądże znowu. Ja taka potulna jak myszka... Ja do niczego nie namawiałam, tylko listę wysłałam