Sylwia 
Dziękuję za miłe słowa

Donice kupiłam na all. wtedy jeszcze ceny nie były tak wysokie. Teraz od marca lekko poszło w górę, i z każdą aukcją myślę będzie coraz to drożej. Co do lawendy to się zastanowię skoro mówicie że by pasowało
Julianka Dziękuję serdecznie

Mam nadzieję że efekt będzie dokładnie taki jak sobie wyobrażam. Długo się zastanawiałam co posadzić do tej donicy. Ale róże wydają mi się strzałem w 10. Zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości

Jak sama wspomniałaś, spacerujemy po tych samych wątkach:D Doczytałam u kogoś że zrobiłaś wczoraj zakupy wiosenne. Pochwal się co kupiłaś ? Może jakaś mała fotorelacja (może być u mnie)?
Asiu siebie też zaskoczyłam:D Jak kurier zadzwonił i powiedział że nie wniesie bo wazy 35 kg:D A ja sama w domu na niego czekałam:D No ale był miły i mi zniósł po schodach wiodących do piwnicy:D Nie wiem gdzie ja miałam oczy że na wymiary nie spojrzałam.. No ale ważne że już jakiś pomysł na przewiezienie jej jest:D hehe Z tym potencjałem to jeszcze różnie bywa. Dużo by się chciało a niewiele się wie:D
Josephine no to super że wyjazd udany

Widzę że praca idzie w ekspresowym tempie!!

Wszystko umówione, część zakupiona hoho

Szkoda że będziesz rzadziej na FO:( Ale wyobrażam sobie jak nas będziesz (?) zasypywała dawkami fotorelacji?! Nie ma to jak wrócić z wizyty u teściów zadowolonym

A pogoda Ci sprzyjała?