Przedwiośnie na wsi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Przedwiośnie na wsi

Post »

Rozweseliłaś i rozświetliłaś ten pochmurny dzień ;:138 Śliczne narcyzki i tulipki, też miałam takie ;:138
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Przyszłam (więc jestem :wink: ) popatrzeć na narcyzy z cichą nadzieją, ze moje debiutanckie zakwitną, bo te w doniczce nie dały rady :roll: Mnie się chyba jednak te najbardziej tradycyjne podobają, więc nie poczuję się rozczarowana, jeśli i u mnie z kilku kupionych odmian, wszystkie okażą się babciowymi....
a przy okazji uśmiecham się szeroko do Olgi po nasiona gipsówki, bo korzenie już widzę rozdrapane :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Romeczko no musiałam coś, bo tak smętnie dzisiaj było ;:3
Pat chyba biedna Olga obserwuje z ukrycie jak jej krzaczora szybko rozszarpałyśmy , bo reszta szarpie na wątku :;230
Pewnie teraz żałuje no, ale trudno...
A żónkilko narcyzki prawie wszystkie w tym roku przekopałam i posadziłam gdzie indziej i zobaczymy czym się to skończy :uszy
Awatar użytkownika
ogla
500p
500p
Od: 27 kwie 2010, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu, a wcale, że nie :wink:
Cieszę się, że będę miała motywację do ruszenia tego monstrum! I dla Was też po korzonku się znajdzie, bo nasion z niej nie zbierałam.
Żółtki piękne i słoneczne, ale najpiękniejsze te wpadające w biel!
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Marysiu, tak zaskakujesz zmianami swojego image, że na spotkaniu forumowiczów, rozpoznanie Ciebie będzie nie lada wyzwaniem. ;:173
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Olgo no to rzeczywiście musi być spory. Mam nadzieję, że wszystkie pokażą mi się na wiosnę, chociaż w nowych miejscach :uszy

Helenko przywalę sobie identyfikator - obiecuję, a poza tym mam znak szczególny ;:306 i jak pobędziesz ze mną to nie będziesz się mylić ;:185 Każdy z nas ma image oficjalny i ogrodowy ;:333
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Zdradzisz ten znak szczególny? :lol:
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Na takim spotkaniu, na które się wybieracie, obowiązujący powinien być image ogrodowy. Gumiaczki lub kaloszki, kolorowe ogrodniczki lub bojówki, kapelutek i grabki :D
Kiedyś, w mieście to nawet śmieci bez makijażu nie wyrzuciłam, teraz jestem jak to dziecko natury :D , wybierając się jednak do miasta, zakładam maskę makijażu.
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

zielonajagoda pisze:Na takim spotkaniu, na które się wybieracie, obowiązujący powinien być image ogrodowy. Gumiaczki lub kaloszki, kolorowe ogrodniczki lub bojówki, kapelutek i grabki :D
Kiedyś, w mieście to nawet śmieci bez makijażu nie wyrzuciłam, teraz jestem jak to dziecko natury :D , wybierając się jednak do miasta, zakładam maskę makijażu.
Iwonko gumiaczki, bojówki, grabki....jeszcze by je w kaftanach białych zgarneli ;:306
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko, ja akurat dzisiaj rozmawiałam o tym z koleżanką :D , bo już jak byłam u niej, zauważyłam, że ... nie założyłam biustonosza :shock: Powiedziałam, że czuje się jak Scarlett kiedy zrzuciła gorset :;230 ... wolna i szczęśliwa ;:173 No ale koleżanka mieszka nie daleko mnie, czyli ... na wsi ;:306 , jak wyjeżdżam do miasta to też się pindrzę ... w miarę możliwości :D
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Ewo, jakby zgarnęli to wszystkich, więc tylko zmieniłoby się miejsce spotkania, grono towarzyskie nie.

Dokładnie Romaszko, to miałam na myśli :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Helenko mam podobno przyklejony uśmiech :lol:
Iwonko jako osoba pracująca w urzędzie też obowiązkowo był makijaż i fryz. Sobota, niedziela w domu był luz - no chyba, że wyjście :lol: Teraz strój ogrodniczy i zwsiowiałam! i dobrze mi z tym!
Na spotkanie może bez grabków , ale z doniczkami pojedziemy ;:108 więc atrybut będzie ;:306
Ewuniu no co Ty strój firmowy !
Alu taki "luz" też lubię ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Zazdroszczę Wam tego spotkania - ja chyba nie będę mogla pojechać ;:145
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

No no dziewczyny jeszcze większy luz i będziecie na stojąco w ogródku sikać bez potrzeby ściągania bielizny ;:306 ;:306 średniowiecze sie kłania... a tak właściwie kiedy wynaleziono pantalony???
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

ewa w pisze:No no dziewczyny jeszcze większy luz i będziecie na stojąco w ogródku sikać bez potrzeby ściągania bielizny ;:306 ;:306 średniowiecze sie kłania... a tak właściwie kiedy wynaleziono pantalony???
aż sprawdziłam...podobno w XVI wieku, czyli fakt noszenia tej części bielizny oznacza,że jesteśmy kobietami renesansu :D Ja się na temat swojego codziennego stroju nie wypowiadam, bo jak człowiek jeździ do miasta góra raz na tydzień, to nie ma specjalnie motywacji do strojenia się, a listonosz już przywykł do widoku piżamy w misiaczki :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”