Misiu,masz już oznaki wiosny Jak cieszą takie widoczki
Ja byłam dzisiaj na działce,u mnie tylko ranniki kwitną,przebiśniegi gdzieś przepadły
Ale tulipanki i cała reszta cebulowych, rwie się do słonka
Wiesiu, gdzie u Ciebie w ogrodzie pusto i szaro, właśnie duża ilość różności, doniczek, figurek, dekoracji i roślin sprawia wrażenie jakby bezustannego ruchu .
Ewci-ewamon u mnie tez mało przebiśniegów,moze jeszcze wyjdą nie dajmy się ponieśc emocją dwa dni temu nie było nic widać mimo wiatru , dwa dni słonka zrobił swoje trochę martwie się o miłka amurskiego nie ma zamiaru wyjść ze moze jeszcze wcześnie.
Wiesiu, ale jednak wychodzi, chyba tegoroczna zima łaskawsza będzie dla roślinek niż ubiegła, oglądałam prognozę pogody, od wtorku ostra wiosna, jeszcze troszeczkę .
Elu,wiesz jak mówi przysłowie ,,w marcu jak w garncu,,lepiej zeby stopniowo ociepleni się robiło... wszystko ruszy a przyjdą mrozy i po kwiatach będzie.Pamiętam ,któregoś roku tak było krokusy kwitły i raptownie kwiat powaliło.
Kasiu zgadzam się z tobą ,martwi mnie tylko ze miłka amurskiego nie widzę,reszta roślinek mam nadzieje ze będzie dobrze,paprocie ładnie się trzymają nie będzie duzo listków do wycięcia,fakt gałązki jeszcze na nich leżą
Wiesiu , U Geni miłek także nie wystartował , może jeszcze za wcześnie na niego. Nie możliwe , że po tak lekkiej i sprzyjającej zimie nagle wszystkie poginęły.
Tadziu[color=#d4009b][/color].czytałam u Geni ze ma obawy do miłka,ja zastanawiam się tylko czy go tamta zima nie załatwiła ....pod koniec lutego w tamtym roku miał kwiaty a przemroziło szybko zanik dlatego moja obawa,ale cierpliwie poczekam sadzonka była juz cztero letnia ,a kupić łatwiej wiosennego niz amurskiego