Aniu ja też zachwycam się tymi pełnymi niecierpkami.Koleuski nie wiem jak zniosą zimę bo są piękne.
Na fotce jest moja najmłodsza pociecha już trzecioklasistka,łapie pomału bakcyla ogrodowego, a zdjęcia lubi jak jej robię .Ma na imię Zuzia.
Majko a czy będziesz zbierać nasiona tych ślicznych niecierpków? Bo ja bym chętnie od Ciebie je odkupiła
Wszystkie kwiatki masz cudowne, ale najśliczniejszy ten kwiatuszek w żółtej bluzeczce
Marzenko niecierpki kupiłam po 2,50.Miały po jednym kwiatku.Teraz pokazują całe piękno kwiatów i kolorów.
Zuzia przesyła .
Agnieszko jak dojrzeją nasionka to Ci je wyślę .Ja na razie mam we wodzie po dwie szczepki tych pełnych ,może sie ukorzenią bo puste to bez problemu szybko wypuszczały korzonki.''Żółty kwiatuszek''dziękuje za miłe słowa.
Majeczko śliczne masz kwiaty wszystkie bez wyjątku .Najbardziej podobał mi się niecierpek ,ten dwukolorowy .Córcia też ,jak kwiatuszek pięknie uśmiechnięta i radosna .
Bogusiu dziękuję za odwiedzenie mojego wątku wiem ile masz na głowie pilnych spraw.
Ewo sama jestem zachwycona dwukolorowym niecierpkiem.Teraz tylko go przezimować i żeby cieszył oczy też w przyszłym roku.Zuzia moja córka młodsza pozdrawia i roni bo koniec wakacji.
Maju jak Ci przezimowal hibiskus ,ja mam taki ok pol metra ale nie kwitl mi i jest w doniczce boje sie go wsadzic w ziemie przechowam go jeszcze w domu a w przyszlym roku wsadze ,dobrze?
Marzenko hibiskusów mam około 10 .Jedne przemarzły ale odbiły a inne nie przemarzły i kwitną.Jedynie bylinowy jeszcze musze gdzie indziej posadzić bo kwiatów w tym roku nie zobaczę a w zeszłym zakwitl.A nie lepiej wsadzić go z doniczką do ziemi i okryć na zimę.A jaki masz kolor?
Majeczko!.... choć na chwilę, ale czuje potrzebę odwiedzenia Ciebie. Uroczystość udana...wszystko .Córcia, jak kwiatuszek w ogrodzie... Pozdrawiam serdecznie i posyłam buziaczki!
Bogusiu zdjęć nie mam jak pokazać bo komputer jest stary i zapchany a pendrive jest u brata .Muszę pokazać coś bo już za długo u mnie w wątkach nic nie pokazywałam.Pozdrawiam cieplutko.