Miłe widoki! Jak dla "lubiących", to dla mnie
Slicznie to wygląda i na rabatach i w bukietach
Ostatnio po wietrze ścinałam połamane dalie i wstawiłam do dzbana! Jak to ładnie wygląda!!!
Ach, gdyby cały wrzesień był taki piękny jak dzisiejszy dzień. Niektóre liliowce definitywnie zakończyły kwitnienie, ale jest kilka, które mają jeszcze pąki, pokazały się też małe, niepozorne maczki. Lidziu, jeżeli pogoda będzie sprzyjająca, to będzie jeszcze na co popatrzeć
Kurczaki, skąd Ty takie kwiatki wynajdujesz. Ten kosmos nowej generacji jest przepiękny. Można gdzieś kupić nasionka tego kwiatka? jakoś nie spotkałam a może po prostu nie zwróciłam uwagi. Masz jeszcze gdzieś opakowanie po nasionkach albo podpowiedź pod jaką nazwą tego szukać?
Jolu, poszukam torebki z nasionami podwójnych onętków
Czasami zobaczenie morza staje się koniecznością. A przy okazji można pozbierać nasiona malw, jakich się jeszcze nie ma i dostać nasiona jednorocznej ostróżki od ogrodniczki z Ustki
Można też zobaczyć takie kwiaty na eleganckim trawniku i mieć przypuszczenia co do nazwy. A co Wy typujecie?
IRMINKA
Ja,podobnie jak APRIL,chciałbym się dobrać do tej torebki z resztką nasion driakwi i kosmosów.Śledzę
wszystkie ciekawostki ale tych nasion nie wyczaiłem.
Do miłego. Sławek