Dom
Re: Dom
Podziwiam w takiej kolejności: koty a później resztę. 

Jestem pod wrażeniem paputowego domu i całego obejścia. Nasadzenia różano-powojnikowe zapowiadają się pięknie!
Fajnie, że znajdujesz u siebie miejsce dla czterołapych, jest tyle różnych biedaków pokrzywdzonych przez ludzi, że każdy dom robi różnicę. A co do niebieskich kulek na ślimaki - są bardzo toksyczne, niestety dla futrzastych też.
Fajnie, że znajdujesz u siebie miejsce dla czterołapych, jest tyle różnych biedaków pokrzywdzonych przez ludzi, że każdy dom robi różnicę. A co do niebieskich kulek na ślimaki - są bardzo toksyczne, niestety dla futrzastych też.
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa i zapraszam do paputowego domu - miejsca jest dla wszystkich
Misiek zwany Misiaczeńko nadal u nas i chyba zostanie bo nikt nie chce starego psa. Nic to.. koleś z niego przyjacielski i charakterny. Swojego kota nie ruszy ale obcego w mig rozpozna i goni. Na ptaki poluje ale zamiast skrzydeł ma tylko krzywe łapki i niestety nie pofrunie, chyba że siłą umysłu
Kilka zdjęć z obejścia.

-- 23 maja 2013, o 21:18 --

Misiek zwany Misiaczeńko nadal u nas i chyba zostanie bo nikt nie chce starego psa. Nic to.. koleś z niego przyjacielski i charakterny. Swojego kota nie ruszy ale obcego w mig rozpozna i goni. Na ptaki poluje ale zamiast skrzydeł ma tylko krzywe łapki i niestety nie pofrunie, chyba że siłą umysłu

Kilka zdjęć z obejścia.

-- 23 maja 2013, o 21:18 --

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Widzę Justynko, że ubiegłoroczna huśtaweczka będzie zamontowana! Lykkefund - przebój tegorocznej wiosny u mnie też ładnie rośnie
Ale kępy żurawek masz przeogromne
Uroczy ten ludek czy własny wyrób?

Uroczy ten ludek czy własny wyrób?
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Widzę, że i u Ciebie Lykke pokazuje swoje mozliwości
A do ogladania konstrukcji huśtawki, to chyba do Was mojego eM podeślę, bo chłop 3 tydzień duma, jak to zrobić, zamiast wziąć i zrobić 

- paputowy dom
- 200p
Maśka ludek ze "śmietnika" moich znajomych ceramików
. Żurawki rosną super pomimo nie najlepszej ziemi.
Ewa moja Lykkefund ma się docelowo piąć po gołej od dołu czereśni ptasiej, kupiłam ją w tym roku od naszej Ewy Gloriadei i rośnie super- zapraszam do podglądania. Kupiłam kilka róż od Ewy i bardzo polecam, super rośliny i świetnie zapakowane.
Pat ja do tej pory nie wierzę,że huśtawka prawie zrobiona
Niestety okazała się troszkę chybotliwa i trzeba będzie wymyślić patent na wzmocnienie.

Ewa moja Lykkefund ma się docelowo piąć po gołej od dołu czereśni ptasiej, kupiłam ją w tym roku od naszej Ewy Gloriadei i rośnie super- zapraszam do podglądania. Kupiłam kilka róż od Ewy i bardzo polecam, super rośliny i świetnie zapakowane.
Pat ja do tej pory nie wierzę,że huśtawka prawie zrobiona

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Ależ piękne i gęste żuraweczki - jestem chora na odmianę pomarańczową - pięknie u Ciebie wygląda
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko, na ścianie stodoły wyprowadzasz na drzewko bluszcz? Zresztą co by to nie było będzie piękne.
Twoja artystyczna dusza ujawnia się wszędzie..... w domu i w ogrodzie.
Taką kępą orlika bym nie pogardziła choć traktuję orliki trochę po macoszemy.
Żurawki imponujące. 

Taką kępą orlika bym nie pogardziła choć traktuję orliki trochę po macoszemy.

Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Justyna zawitalem do Ciebie z "Identyfikacji roz" i nie zaluje. Wasza historia tworzenia wlasnego domu na podstawie Twoich opisow i ciekawych zdjec jest bardzo romantyczna.
Pozwolilem sobie wybrac kilka Twoich zdjec ktore mnie osobiscie szczegolnie chwytaja za serce. Niesamowicie bajkowa kuchnia, wykonana przez Ciebie doniczka, swieze maliny z ogrodu, zachwycajacy widok zimy, wnetrze starego mlyna oraz stara, drewniana konstrukcja stropu bedaca naturalna dekoracja pomieszczen w Waszym domu.
Jednym slowem mimo jak wspominasz mankamentow aparatu, ujecia i tematy sa bardzo piekne.
Gratuluje i zycze powodzenia w budowaniu Waszego gniazdka

Pozwolilem sobie wybrac kilka Twoich zdjec ktore mnie osobiscie szczegolnie chwytaja za serce. Niesamowicie bajkowa kuchnia, wykonana przez Ciebie doniczka, swieze maliny z ogrodu, zachwycajacy widok zimy, wnetrze starego mlyna oraz stara, drewniana konstrukcja stropu bedaca naturalna dekoracja pomieszczen w Waszym domu.
Jednym slowem mimo jak wspominasz mankamentow aparatu, ujecia i tematy sa bardzo piekne.
Gratuluje i zycze powodzenia w budowaniu Waszego gniazdka

Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- paputowy dom
- 200p
Kochani dziękuję za odwiedziny i witam Janusza.
W poniedziałek byłam w schronisku dla bezdomnych zwierząt. Wyprowadziłam dwa pieski na spacer. Tyle jest dobrego do zrobienia.
Strasznie u nas gorąco- pracuję wieczorami w ogrodzie a później nie wiem kiedy zasypiam nad książką lub filmem
Constancjo
na drzwiach stodoły rośnie odratowany winogron, który w tym roku dał czadu i będzie, mam nadzieję, dużo winogron.
W poniedziałek byłam w schronisku dla bezdomnych zwierząt. Wyprowadziłam dwa pieski na spacer. Tyle jest dobrego do zrobienia.
Strasznie u nas gorąco- pracuję wieczorami w ogrodzie a później nie wiem kiedy zasypiam nad książką lub filmem

Constancjo

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Podziwiam i chylę czoła dla Twojego dobrego serduszka do psów

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Pięknie,pięknie ten dom zawsze Mi się podobał , zazdroszczę swobody(i po cichu odwagi) !!
Krzysiek
Krzysiek