Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Post »

Przybiegłam na rewizytę a tu gorączka meczowa. :D
U mnie też leje a wody już za dużo.
Chętnie bym oddała potrzebującym. :uszy
Masz ładny ogródek.
Jakieś aktualne fotki by się przydały np...........z różami ? :wink:
Miłego kibicowania. :wit
Grażyna.
kogro-linki
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To musze się tam wybrać Dzięki
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Aguś a co z Twoją łapką i kociambrem, jak go ładnie nazywasz. Coś chyba ominęłam ;:174
Obyśmy jako gospodarze nie dali Czechom zremisować lub co gorsza wygrać. ;:223
gościnność gościnnością, ale bez przesady...ej :;230
Wierzyłam w 'naszych' chłopaków i przykro mi było słuchać jak na dzień dobry, przed wejściem na stadion nasi kibice nie dawali im szans-nie ładnie ;:14 Myślę, że oni o tym wiedzieli i koniecznie chcieli udowodnić, że dadzą radę i udało im sie. Brawo ;:63
Polskaaaa biało-czerwoni ;:215
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Madziu, trzymałam mojego kociambra przy zastrzykach u weta... drugi był bardzo bolesny i wyrywając się ze stresu i bólu dziabnął mnie, bardzo konkretnie... nie mam żalu - on nie wiedział, że dziabie mnie; chciał się wyrwać.
A co do 'naszych' to ta niewiara wynika często z realnego spojrzenia na szanse... oczywiście piłka jest okrągła i bramki są dwie, ale dziwić się takim opiniom też nie należy. Ważne, że daliśmy Ruskim radę!
Moniko, to była szkółka obok Kwiaciarskiego Zakładu Doświadczalnego, w którym dwa razy do roku organizowane są kiermasze. Wiesz mniej więcej gdzie?
Kogro, witam i dziękuję za rewizytę i miłe słowa! Gorączka meczowa potrwa jeszcze 2 tygodnie i bardzo dobrze - takich emocji było nam trzeba. Róże? A jakże, teraz fotografuję je dość często. Pozdrawiam!
Iwonko, Czesi są zagorzałymi kibicami, a ich drużyna o niebo lepsza w rankingu UEFA, niż nasi... Mimo wszystko, jestem przekonana, że są do pokonania i że to zrobimy! Cieszę się, że odzyskasz zgubę :)
Jolu, emocje będą kosmiczne! Ale musimy dać radę :)

Kochani, o dziwo po południu się przejaśniło, więc tradycyjnie zostawiam trochę fotek... Zakwita coraz więcej róż ;:167

One lecą na pierwszy ogień:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
...już przekwita, ale wciąż przepięknie pachnie...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...i reszta:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
...żeby nie było, że ścinam wszystkie hostowe kwiaty :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
...nowa rabata zarasta...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Ale piekny busz Ci sie robi na tej nowej rabiacie ;:138 Do konca sezonu, bedzie juz bardzo dojrzala, ze bedziemy sie dziwic, ze dopiero robiona.
Aspirinka jak zwykle urocza ;:167 niby takie malenstwo ale ma cos w sobie i rwie serce 8-)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Aga, kilka razy góra :;230 dół, góra :;230 dół, musiałam sobie popatrzeć jak ładnie się już
rozkręciły. Wszystkie piękne, a zwraca uwagę nowa Whiter Shade of Pale. Pokazujesz ja już któryś raz, a jej kwiat jest cały czas nienaganny, czyli cudny. ;:138
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Pięknie wkomponowana rabata przy murku, niech zarasta pomyślnie :D

I piękne róże - Papę Meillanda muszę mieć ;:108
Ostatnio mam fazę na takie ciemne, nasycone kolory... Mam niewiele takich róż, bo przedtem jak Picasso :;230 miałam okres różowy, a potem kremowo-żółto-pomarańczowy.
Ach, zrobiłabym taką rabatę z jakimiś dodatkami dla rozświetlenia - biały, albo może pomarańczowy... :roll:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

Czuję, że nie oderwę wzroku od Twojego ogrodu. Ostatnie zdjęcie wszystko pięknie przedstawia. :)
Bonica' 82 ;:167
Pozdrawiam
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
x-ag-a
---

Post »

Jula, chabazi trochę już nasadziłam na tej nowej rabacie, a że dostają słońce na przemian z deszczem, to i rosną ładnie... Aspirinkę też uwielbiam, ale w tym roku jestem już bardziej świadoma jej piękna... Wiesz o tym, że poza bladawcami strasznie kręcą mnie purpury, więc ta Twoja różyca NN (która rozwija się podobnie do Red Leosia według mnie) przeogromnie mi się podoba.
Majeczko, ach jak się cieszę, że mojej różanej guru coś tam się tez u mnie spodobało... raczkuję jeszcze, ale kocham je - róże - bardzo, więc każdy kwiat staram się uwiecznić... Whiter Shade of Pale też kupiona na Baletowej :) Pięknie kwitnie, chociaż kwiat na koniec śmieciuchuje... nie przeszkadza mi to jednak.
Gajowo droga, Papa Meilland ma jeden z najpiękniejszych różanych zapachów jakie dane mi było wąchać... oderwać się nie można :) Kwiat naprawdę długo się utrzymuje i jest przepiękny, taki dostojny...
Mnie się średnio podobają pomarańcze i żółcie, ale jest też kilka takich róż, które w tych barwach biorę w ciemno... np. Golden Celebration czy Amber Queen... mam też bardzo ładną, o nasyconym pomarańczowym kolorze - Cherry Brandy... jest w czym wybierać.
Konwalio, bardzo mi miło - zapraszam jak najczęściej :) Bonica jest prześliczną, delikatną różyczką i cieszy kwiatami cały sezon...
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No jakbyś to specjalnie zrobiła :;230 pierwsze cztery zdjęcia różyc to moje ulubienice ;:224 Mogę sobie jakąś wrzucić na pulpit? please ;:196

A nowa rabata faktycznie mężnieje. Bardzo ładnie wyglada z tym murkiem.
Kiedy robisz ławkę?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Cartierek dla mnie najcudowniejszy , byczuś jeden....Rapsody cos mnie bierze.....i czekam na Twojego Szekspira... :uszy
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus dobry :wit szmata na niebie i zawiewa, cos nie mamy szczescia w tym roku do ladnej pogody. Ale chociaz nie pada, to juz dobrze - niby na weekend ma byc palma - zobaczymy.
Jade w sobote do Juniora na fest, to zobacze co maja w ogrodniczych ciekawego :wink:
x-ag-a
---

Post »

Doris, bardzo mnie bierze uroda J.Cartiera, bardzo! Natomiast ponieważ jestem w fazie purpurowej, to z wielką niecierpliwością czekam, aż otworzą się rózyce w tej barwie... no nie mogę się doczekać np. takiego Munstead Wood! I całej reszty :)
Joluś, a rób co chcesz, wstawiaj do woli ;-)) Moim zdaniem zdjęcie Rhapsody in Blue jest trochę kiepskie.
Ławkę, w sensie deseczek na siedzisku? Niedługo :)
Jula, kupisz nam coś tam? :)
Fajnie, że spędzisz czas z Juniorem!
Pogoda do bani, ale my jesteśmy słońco/tropikolubne, więc nas takie bure szmaty na niebie tylko dołują... Pojadę dziś do ogrodniczego i basta. Byłam wczoraj w dwóch, ale wybór mnie zawiódł i wyszłam obrażona ;-)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Bardzo podoba mi się Bonika ale zdjęcie Pastelki zrobiłaś niesamowite. ;:168 dzięki
x-ag-a
---

Post »

Jolu, mnie też się podoba fota Pastelli - wyszła jakaś taka magiczna...
Z nieróżanych zdjęć number one dla mnie to liście klona Red Sunset ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”