Aniu każdy ma jakieś preferencje smakowe.... moja córcia nie ruszy wątróbki

Jak nie chce niech nie je.... może kiedyś mu się odmieni

Ewuniu z serkiem nie robiłam, ale to świetny pomysł, na pewno są wspaniałe

Marysiu, nie trzeba. Ja też mleka nie lubię (mleko dla cieląt!), więc jak już jem takie rzeczy, to z jogurtem naturalnym. Lubisz jogurt naturalny?Maska pisze:Pyszne tylko trzeba je jeść z mlekiem , którego ja nie używam, a owsiankę gotuję na wodzie i dodaję owoce świeże i suszone słodzę miodem.
Małgosiu piję szklankę kefirku z grzybka i wystarczy mi w zupełności, a owsianeczkę gotuję i jadam z owocami i orzechamiMaGorzatka pisze:Marysiu, nie trzeba. Ja też mleka nie lubię (mleko dla cieląt!), więc jak już jem takie rzeczy, to z jogurtem naturalnym. Lubisz jogurt naturalny?Maska pisze:Pyszne tylko trzeba je jeść z mlekiem , którego ja nie używam, a owsiankę gotuję na wodzie i dodaję owoce świeże i suszone słodzę miodem.
Ja do tego kefiru wsypuję swojej roboty musli - też pycha.Maska pisze: Małgosiu piję szklankę kefirku z grzybka i wystarczy mi w zupełności, a owsianeczkę gotuję i jadam z owocami i orzechami
On nie je wielu rzeczy. Nie je żadnych warzyw, z owoców tylko gruszkę jabłko i banana, na kanapke tylko ser żółty lub nutella. Trudno ugotować coś, żeby zjadł - rosół zawsze.AGNESS pisze: każdy ma jakieś preferencje smakowe.... moja córcia nie ruszy wątróbki![]()
a do niedawna i śledzi pod żadną postacią.... teraz czasami zdarza jej się przełknąc
![]()
Jak nie chce niech nie je.... może kiedyś mu się odmieni![]()
Taki mój domowy przepis na czarne kluski wstawiłam u Maski:beatann pisze:Aguś wpadam z prośbą. Poszukuje przepisu na kluski z tartych ziemniaków takie kładzione. może ty mi pomożesz.