Aaaaa to Ty jak większość najpierw kupujesz a później miejsca szukasz
Mój jutrzejszy zakup to będą lawendy ale zamawiam w sprawdzonym źródle bo jak kupiłam na ryneczku to teraz się okazuje, że nie ten kolor
tak, to szkarłatka, trzeba uważać bo rozsiewa się po całym ogrodzie, pochodzi z Ameryki Północnej, młode pędy po ugotowaniu są jadalne ale nie miałam odwagi spróbować bulwy ma jak marchewki, dużo ich wyrzuciłam w tym roku
Ewa tak też uwielbiam tego wiciokrzewa mam nadzieję że ten którego posadziłam "z odnóżki" za kilka lat będzie równie fajny
Ilonko oczywiście a dziś znów dostałam roślinki... i znów problem No i lawenda ... właśnie też kupiłam ale nie zrobiłam jeszcze zdjęcia :p mam 3 krzaczki i posadziłam pod drzewem... mam nadzieję że będą tam rosnąć...
Dorciu dzięki za podpowiedź ;)
lawenda o kurczę... nie wiedziałam o tym, u mnie na razie jest tylko w tym jednym miejscu... od kilka lat już ją mam... wygląda ot taka zwykła.. Też bym się nie odważyła jej zjeść :p w sumie nawet jej nazwa nie zachęca do zjedzenia
No i wracając do nowości... Pochwalę się nieskromnie że dziś mam imieniny No i przy tej okazji dostałam trochę roślinek od mego M...
Mój ogród od jakiegoś czasu skąpany w deszczu..
Prezent nr 1.
Prezent nr 2.
Prezent nr 3.
Prezent nr 4.
Prezent nr 5.
Moja radość nie zna granic
Nawet deszcz już mi się podoba...
Dla tych którzy wytrwali do końca... zbieram truskawki Zapraszam
Gosiu, wiedziałam kiedy zajrzeć, co prawda z jednodniowym opóźnieniem, ale składam Ci szczere życzenia imieninowe i spełnienia najskrytszych marzeń. Oglądając Twój ogród, aż oczy przecierałam ze zdumienia, ileż się w nim zmieniło od ostatniej mojej wizyty, wszędzie pięknie i kolorowo, nowa pergola, nowy płotek, nowe nabytki i te prezenciki, piękna róża na Dzień Matki i całe mnóstwo z okazji imienin
Ilonko bardzo dziękuję Twoje życzenia dzisiaj spełniły się dzionek słoneczny
Teresko bardzo dziękuję za życzenia i za pochwały moich kwiatuszków .Truskaweczki mam nadzieję smakowały.
Beatko bardzo dziękuję za życzenia
Grażynko prezenty czekają na posadzenie .Dziękuję za życzenia .Truskaweczki posadzone w 2012roku w tym roku trochę będzie
Ilonko dziękuję za życzenia .Z M ciągle udoskonalamy ogródek .
;
Ateno bardzo serdecznie zapraszam .Lubię jak mnie odwiedzacie.Dziękuję
Do spóźnionych życzeń dołączam się i ja .Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń w tym ogrodowych .
Prezenty ,bardzo udane a w ogrodzie ,jak zwykle pięknie.