Gosiu do krokietów jest mnóstwo nadzień i wszystkie pyszne :Da ja tak lubię pieczarki, że daję je chyba do wszystkiego
Milenko, masa budyniowa jest naprawdę bardzo prosta, bardzo ważne jest to, żeby budyń był idealnie wystudzony. I najpierw trzeba rozmiksować masło i dopiero do niego wrzucać po łyżce budyń, cały czas dokładnie łączyć. Na pewno nie zważy się
Reniu naprawdę bardzo się cieszę, że smakuje Wam szarlotka, to moja ulubiona

Co do zapachów to jak najbardziej można zmieniać wg własnego gustu

Ja czasami zamiast zapachu daję cukier waniliowy i wiórki kokosowe
Kasiu zgadzam się z Tobą

ale ja nie przepadam za takim z zakwasem

i dlatego wole dać z łyżką octu. A u mnie w domku biały barszcz jest jeszcze inny, bo z ziemniakami, marchewką i właśnie z zakwasem
Basiu już piszę
