Cream Abundance ślicznotka

Cream A jestem zauroczonaAnnes 77 pisze:Pięknie kwitnąU mnie Alexandra zakwitła,jest cudna
![]()
Cream Abundance ślicznotka
Tereniu kochana jesteśTerDob pisze:DzidziuPiękne róże
![]()
Jest do róża nie do zdarcia u mnie rośnie przed ogrodzeniem tak ,że luksusu nie ma a b dobrze sobie radziewka36jj pisze:Irysy na tle rose de restch wyglądają uroczo. Lubię intensywne kolory, więc taki duet jest naprawdę piękny. Nie znam tej róży, a widzę, że masz całkiem potężny krzak, napisz coś o niej więcej, bardzo mi się podoba.
Moja ma 5 lat , Cream A to zeszłoroczna ale już podbiła mojeJSZFRED pisze:Dzidziu Rose de restchspory okaz długo ją masz, Cream Abundance bardzo mi przypomina Marie Antoinete i obie je lubie
Aneczko jak pisałam ma 5 lat to jeden krzewAniaDS pisze:RdR to jeden krzew? Szeroki, ile ma lat?
Wiesz wreszcie doczekałam się kwiatuAnnes 77 pisze:Stefcię też mam i jestem nią zauroczona
Niestety wszyscy z tym mamy problemsweety pisze:Anneliese Pohl mi się niezwykle spodobałaLepiej byłoby dla mnie, gdybym nie chodziła po różanych wątkach...
![]()
![]()
Stefcia była moim zeszłorocznym odkryciem i z niecierpliwością czekam na jej tegoroczne kwiaty.
Moja ma około 3 -4 lat ale 2 lata rosła w donicy teraz jest wysoka ma około 1,8 ale dość wąskadorotka350 pisze:Witaj, Dzidziu. Ile lat ma Twoja Otello i jaka jest wysoka? Ja mam swoją od jesieni 2012 r. i w tej chwili ma ok. 30 cm.
Straszna z niej bidulka.
Moja jest zeszłoroczna, tak że na pewno twoja będzie za rok okazałaewazawady pisze:Bardzo zgrabny ten krzaczek. Mam nadzieję, że moja tegoroczna też kiedyś taka będzie.
Alexandra zachwycająca. U mnie cały czas w pąkach, ale to dobrze bo leje i mży na zmianę. Szkoda by było takiego kwiatu na tę pogodę.
Aniu modelka z najwyższej półkiAnnes 77 pisze:Pashmina wygląda tu jak clematis no cudne ujęcie