Zmrożone wszystko,jak w lukrze do schrupania Niestety,jak rozpuści kwiaty do formy nie wrócą
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Ależ jeszcze zielono w Woliie! Piękne zdjęcia. U mnie nadmorskie lasy już wybitnie w jesiennych barwach (parę zdjęć u mnie w wątku). A po ostatnim weekendzie, gdy "w końcu" przyszło trochę mrozu drzewa zrzuciły mnóstwo liści. Chyba jednak powoli i nieuchronnie idzie zima...
Te zdj są jeszcze z października, jakoś tak w połowie mieśiąca sie wybrałam na wycieczke...Więc to były dopiero początki jesieni, teraz pewnie jest tam prześlicznie...Niestety jak tam byłam to była zamknięta zagroda żubrów ale i tak fajnie było...
I dziękuję pięknie
Tak sobie ostatnio myśle nad przeróbkami w ogrodzie, będę musiała zrobić altanke bo już długo o niej marze ale jakoś w tym roku nie było kiedy i nie miał mi kto jej zrobić..ale mam nadzieje że brat mi pomoże przy altance..Od wiosny biore sie do roboty ale kiedy ona bedzie
Witajcie chciałabym pokazać wam moją róże miniaturową którą kiedyś kupiłam w biedronce, pamietacie ją?
Opadły i uschły jej kwiaty, liście odpadły więc przesadziłam ją do ziemi ogrodowej i teraz z każdego miejsca po starym liściu wypuszcza nowe
Justynko z wielką przyjemnością obejrzałam oszronione rośliny i fotorelację z wycieczki
Jestem trochę oszołomiona, że tak młoda osóbka, robi takie niesamowite zdjęcia
Bardzo przyjemnie patrzy się na świat Twoimi oczami