Taki piękny post Ci wysmarowałam , taki piękny , długi , i tematyczny post!
Na telefonie się męczyłam , nawet całusy były , i...
poszedł w świat!
A tak wychwalałam Twój cudny ciemierniczek , tak chwaliłam brateczki , tak , że aż strach!
Musisz koniecznie nowe zdjęcia z działeczki dać , bo na świeżo znów wychwalać chcę!
Witaj Bożenko przepiękne kolory bratków. Ja ich nie mam w swoim ogrodzie, wysiałam kiedyś z nasion, były ładne 2 lata, a później zdziczały.
Także zachłystywałam się wiosną w ogrodzie od poniedziałku do środy, pszczoły na gęsto obsiadły kwiaty krokusów i ciemierników, ale ta idylla trwała krótko niestety i zrobiło się nieprzyjemnie.
Witajcie dziewczęta
Gosiu i weekend mamy chyba deszczowy ale zobaczę może się jutro wybiorę chyba,że będzie cały czas padać.
Eluś mój ciemiernik był trochę świerkowymi gałązkami przykryty ,a pączki kwiatków miał już w listopadzie .Teraz zaczął pokazywać swoją piękność - pierwszy raz
Iwonko wiem kupiłaś sobie sasaneczkę ,czytałam u Ciebie
Dorotko koniecznie zaraz wstawię nowe fotki,co byś mogła ten piękny post wstawić
Witaj Bożenko moja wierzba jakoś ma mało kotków w tym roku.... cieszynianka przypomina kształtem kwiatka troszkę przylaszki ale ma niesamowity kolor taki cytrynowy - zielonkawy...i chyba jest pod ochroną
Daluś ,Iwonko dzięki
moje przylaszczki albo nie przezimowały ,albo jeszcze nie wzeszły.Dopiero na forum widzę,że już niektórym kwitną . Twoje Iwonuś też widziałam kwitnące
Pamiętajcie dzisiaj zmieniamy czas na letni,godzina w plecy
Bożenko, jak ja marzę o takim ciemierniku i nijak upolować go nie mogę!!! Umyka mi, bo gdzie pojadę, to już nie ma!!! Prymulki piękne. Ja swoje żółte posadziłam do gruntu i kwitną.
Witaj Bożenko Jakież śliczne brateczki, muszę i ja koniecznie wybrać sie je kupić. Bo juz czas, stoły ogrodowe takie smutne i szare. Koniecznie trzeba im kolorków
Igor żółte krokusiki zaczynają szybko kwitnąć i rozjaśniają swoim kolorkiem . Zaraz pójdę do Twego ogrodu podglądnę co tam nowego
Agniesiu kolorków z dnia na dzień przybywa w ogrodzie, coraz ich więcej .W tym tygodniu ma być tak ciepło to jak wszystko buchnie swoimi kolorkami to będzie super