DALU ,dzięki .Do lata jeszcze daleko ,ale żeby chociaż już wiosna była .Z tęsknoty chyba oszaleję .
TOMKU ,jak by to było pięknie ,gdybyśmy mogli zobaczyć, za oknem takie widoczki ,jak na fotkach .Byłby to istny raj na ziemi .

Jak troszkę dłużej posiedzę przy kompie ,podziwiając letnie widoczki ,a później spojrzę za okno ,to przeżywam szok .Tak jest ponuro ,brzydko i tylko biało .
DWOSTR ,powojnik Duchess of Edinburgh rozpocznie u mnie już trzeci sezon .Powinien być dorodny i obficie zakwitnąć .ZOBACZYMY .
LORA ,RENI ,dzięki .
HALINKO ,nasionka na pewno wzejdą .Te maki są niezawodne .
GENCJANO ,przed nami długi rok .Na pewno będzie wiele okazji do podziwiania ogrodów na żywo .Ty mój zobaczysz w kwietniu ,a ja postaram się Twój odwiedzić przy jakimś wrocławskim spotkaniu forumowiczów .Na pewno będzie ich kilka ,w nowym sezonie .
STASIU ,nasionka pełnych maków jeszcze mam .Podaj adres ,to Ci wyślę .Kuklika dopiero latem ,ja zbiorę .
DODAD ,naparstnice ,to kwiaty z babcinych ogrodów ,ale warte są aby powróciły do naszych ogrodów .Są niezawodne i same się wysiewają .
MADO ,dziękuję .Rzeczywiście mój ogród strasznie się zmienił ,w ciągu tych 2 lat .Wcześniej to tylko ,warzywka,owoce ,parę róż ,iglaczków i to wszystko .Wszystko dzięki forum .Wcześniej to nawet o innych roślinkach nie słyszałam ,a co dopiero ,żeby widzieć ,albo je mieć .Może były , może to tylko ja ich nie zauważałam .
Czerwca ciąg dalszy...........
Czerwiec ,to również czas spotkań
4.06wizyta IGUSI z M .
20.06 wizyta u GRZESIA Krotoszyńskiego
Tak też bywało .