Moja familokowa oaza spokoju cz.6
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.6
Dendrobium cudne i zanosi się,że będzie dużo kwiatów.Gratuluję umiejętności grania na instrumencie-nie musi być to wirtuozeria a i tak sprawi frajdę wszystkim którzy uczestniczą w słuchaniu i spiewaniu.
Jak sięspotkamy wiosną to obowiązkowo oprócz podziwiania kwiatów-wspólne śpiewy-bo śpiewać każdy może... .
Jak sięspotkamy wiosną to obowiązkowo oprócz podziwiania kwiatów-wspólne śpiewy-bo śpiewać każdy może... .
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu-przepiękne dendrobium!Cieszę się,że Barbórka była udana.
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj! Troszkę ci zazdroszczę kwitnienia Dendrobium...ja mam takiego biedulka,kwitł pięknie na pomarańczowo jak go kupiłam a później tylko marniał
Teraz go przesadziłm ,może go uratuję-szkoda go wyrzucić. Jak tego swojego pielęgnujesz?

Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JADZIU PIĘKNY TEM TWÓJ KWIATEK! To jest storczyk!? Fajnie,że impreza się udała. No to teraz do Świąt przystopuj kochana, bo się wykończysz!
Fajne są sikoreczki prawda?

Fajne są sikoreczki prawda?
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Oj Jadziu narobiłaś mi smaka na serniczek . Ale jak ja upiekę to muszę prawie wszystko zjeść i kilogramy wchodzą gdzie nie trzeba
Storczyk piękny i widać , że dopiero się rozkręca z kwitnieniem

Storczyk piękny i widać , że dopiero się rozkręca z kwitnieniem

Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Przeczytałam o serniku i pędem do kuchni po ostatni kawałek
Co tam, i tak nigdy nie będę chuda
Przyjedziesz do mnie z akordeonem? Może na majówkę?

Przyjedziesz do mnie z akordeonem? Może na majówkę?
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
TOSIU u mnie już serniczka niet . Chłopcom smakował a i bratu dałam do domu dla swoich pociech . Rogaliczki chętnie bym zjadła ,ale nie mam siły wyrabiać drożdzowego ciasta
Do świąt to juz tylko praca żadnych rozrywek
.
MARZANKO ,alez Ty jesteś wczesna a ja byłam niegrzeczna dlatego do mnie nie przyjdzie
BASIU przeciez nie jesteś gruba co Ty za bzdury opowiadasz . Jesteś w sam raz jak przystało na kobietę dojrzałą
OLU mam nadzieję ,że pokaze sie w pełni ukwiecony . Trochę mi go robaki zaatakowały i już myslałam ,że mi nie zakwitnie lecz jednak udało mi sie go uratować . Jak teraz przybędzie Ci tu i tam to będzie co na wiosnę zrzucać
ALU popytaj na forum w sprawie storczyka tam na pewno Ci doradzą co i jak . Ja kupiłam kiedyś takie zdechlaczki i do dzisiaj je kuruję [2 lata],ale teraz już widzę u nich konkretną poprawę i może 2 niedługo pokażą swoje kwiaty,więc głowa do góry . Czasem podlewam go co 2 tygodnie a czasem szybciej to zależy od korzeni powietrznych jaki mają kolor i czy doniczka jest względnie lekka . Lepiej jak sa przesuszone niż przelane
EWCIU teraz można tylko odpoczywać i pielęgnować swoje parapetowce więc to robię
HALINKO kupiłam go w ubiegłym roku ,gdyż kiedyś widziałam go na Forum i jak go zobaczyłm to musiałam go mieć . Pięknie wygląda jak jest obsypany kwiatami
GRAŻYNKO na pewno będzie się działo a szczególnie u Ciebie jak będzie urządzony Twój balkonik
Już nie mogę się doczekac tego nowego wystroju
ANIU oczywiście jeden lepiej a drugi gorzej
. Mam nadzieję ,że uda nam się znowu spotkać
KRYSIU nasypałam im na wszystkich parapetach ,więc mają gdzie sie pożywiać . Fajnie się je obserwuje

.
MARZANKO ,alez Ty jesteś wczesna a ja byłam niegrzeczna dlatego do mnie nie przyjdzie

BASIU przeciez nie jesteś gruba co Ty za bzdury opowiadasz . Jesteś w sam raz jak przystało na kobietę dojrzałą

OLU mam nadzieję ,że pokaze sie w pełni ukwiecony . Trochę mi go robaki zaatakowały i już myslałam ,że mi nie zakwitnie lecz jednak udało mi sie go uratować . Jak teraz przybędzie Ci tu i tam to będzie co na wiosnę zrzucać

ALU popytaj na forum w sprawie storczyka tam na pewno Ci doradzą co i jak . Ja kupiłam kiedyś takie zdechlaczki i do dzisiaj je kuruję [2 lata],ale teraz już widzę u nich konkretną poprawę i może 2 niedługo pokażą swoje kwiaty,więc głowa do góry . Czasem podlewam go co 2 tygodnie a czasem szybciej to zależy od korzeni powietrznych jaki mają kolor i czy doniczka jest względnie lekka . Lepiej jak sa przesuszone niż przelane
EWCIU teraz można tylko odpoczywać i pielęgnować swoje parapetowce więc to robię

HALINKO kupiłam go w ubiegłym roku ,gdyż kiedyś widziałam go na Forum i jak go zobaczyłm to musiałam go mieć . Pięknie wygląda jak jest obsypany kwiatami
GRAŻYNKO na pewno będzie się działo a szczególnie u Ciebie jak będzie urządzony Twój balkonik

ANIU oczywiście jeden lepiej a drugi gorzej

KRYSIU nasypałam im na wszystkich parapetach ,więc mają gdzie sie pożywiać . Fajnie się je obserwuje

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jadziu jeszcze nie piekłam tego serniczka bo budyń z tej firmy był dwu smakowy na dole w kubku - kakao, więc nie chciałam dawać dwu smakowego kupować.
Ja dzisiaj robiłam...hi,hi za Św Mikołaja.
Oj żebym tak..kiego jak marzanka Co życzyła spotkała...
Zostawiam
Ja dzisiaj robiłam...hi,hi za Św Mikołaja.
Oj żebym tak..kiego jak marzanka Co życzyła spotkała...
Zostawiam

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu, za oknem mnóstwo śniegu, a u Ciebie piękne wiosenne wspomnienia
Storczyk cudny!!

Storczyk cudny!!
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam poniedziałkowo . U nas temperatura zaczyna być w plusie idzie odwilż ,ale znów zapowiadają opady śniegu . Sikoreczki nieustannie zajadają się smakołykami . Jaki one mają apetyt
MONIU teraz trzeba ratować się wspomnieniami gdy na dworze biało
ZYTKO do tego serniczka możesz dać waniliowy budyń obojętnie jakiej firmy . Mam nadzieję ,że sprawiłaś radość obdarowanym .
też chciałabym spotkać takiego Mikołaja

MONIU teraz trzeba ratować się wspomnieniami gdy na dworze biało

ZYTKO do tego serniczka możesz dać waniliowy budyń obojętnie jakiej firmy . Mam nadzieję ,że sprawiłaś radość obdarowanym .