Jak na godzinkę, to bardzo ładne zbiory
Ja dziś się wybieram, ale na maślaki. Bardzo je lubię, takie marynowane. Jutro z samego rańca wyruszamy, na większe grzybobranie. Już nie mogę się doczekać
Grażynko, przyszłam również życzyć Ci miłego i ciepłego weekendu. Grzybobranie widać,że udane, a córcia pewnie pomagała,bo taka dumna ,uśmiechnięta obok grzybków
Ja pewnie jutro wyskoczę do lasu ze starszymi dziećmi,mój maluch nie pozwala pochodzić po lesie tyle,ile bym chciała.
Nie będę pisać kolejnych pochwał na widok odętki,ale jak byś mogła zebrać kilka nasionek.... byłabym wdzięczna
Grażynko, i ja dołączę się do zachwytów nad odętką 'Variegata'. Piękny krzaczek Też ostatnio sadziłem odętkę o bardziej zwartym pokroju i fioletowych kwiatkach ale niestety nie variegata.
Wiesz, że szkarłatka od Ciebie będzie kwitła? jak zdąży....
w ogóle to ona strasznie obrażalska...przesadziłam ją z doniczki-to się obraziła i zwiędła jest,ale chyba się wyprostuje jak poprzednio
No no niezły urobek ,godzinka i aż tyle ,masz dobrze pobliski lasek ,w mojej okolicy tej bliższej z grzybkami cienko a na dalszą brak czasu ,a też uwielbiam do lasu po grzyby .
Witam Wszystkich odwiedzających mnie Pozwólcie że odpowiem hurtem bo ostatnio to troszkę czasu mi brakuje na forum....więc tak szybciutko...
Tak blisko domu to mam tylko mały las sosnowy...więc tylko podgrzybki,czasami borowik się trafi,bo kilka dąbków też jest...ludzi więcej niż tych drzew w lesie,ale widzę że w tym roku jest niezły wysyp bo każdy coś wyniesie Na borowiki jeszcze muszę się wybrac...jak znajdę czas...no i w ogóle po ususzeniu to została garstka więc wiadomo to zamało nawet do podłoże Uwielbiam zbierac grzyby...więc i czas musi się znależc Pozdrawiam Wszystkich serdecznie zostawiam słoneczko i coś kolorowego z ogródeczka i uciekam,dziękuje za odwiedzinki
Aniu nasionka oczywiście jak będą to zbiorę dla Ciebie Grażynko szkarłatka tak ma...obraża się ale jej przejdzie Jacku odętki o fioletowych kwiatach nie mam...a czy ona się mniej rozłazi od innych Pamelko miło Cię gościc u mnie...zapraszam częściej