Igorze ledwie te dwie sztuki mi załatwił tam podobno jak sępy na przecenione storczyki się rzucają i tylko pracownicy my zwykli klienci to nie mamy szans
Widzę Arletko,że jednak udało Ci się zdobyć storczysia w bardzo korzystnej cenie Wygląda na zdrowego Koledze należy się Bardzo ładnie prezentują się w tych osłonkach
Ja też chcęęęęęę takiego kolegę!!!!!!!!! I taką ciocię w nomi!!!!!!!!!!!! ;:49 ;:26
Arletko maluszki urocze i jakie gustowne domki im zafundowałaś
Ja jakoś nie mogę trafić na żadne przeceny w Kauflandzie
Arletko, nie wiem, jak to możliwe, ale jeszcze nie zostawiłam po sobie śladu, chociaż na bieżąco podglądam Twój wątek Śliczna kolekcja storczysiów
A te miniaturki za 0,99 normalnie zazdrość przeze mnie przeszła
Aniu mnie też się tak wydaje tylko oby jeszcze kwitnąć chciały
Edytko a kolega już dostał
Aneczko czasem jak mu się uda to coś załatwi a domki to już takie miały a co do przeceny w kauflandzie to nam zwykłym klientom to się takich okazji złapać nie uda
Wioletko na razie nie ma czego zazdrościć, Ewelinka pisała, że ma sześć a żaden nie kwitł ponownie
Luczek dam ale dopiero po 4.08 bo mam wyczerpany limit na internet i fotek nie chce mi przesyłać
Też mam miniaturkę,ale już od roku nie kwitnie.Różne sposoby już na nią stosowałam i nic .M zapłacił za nią 25zł miała ładne kwiatuszki jak na miniaturke były całkiem spore.