Ogródek TAJGI 2010
Re: Ogródek TAJGI 2010
Jakie piękne masz liliowce Basiu....no i znowu muszę sobie sprawić kolejne roślinki....no to uduchowiona wróciłaś po takim koncercie 

- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Już mówiłam, Basiu, jak bardzo zazdroszczę Ci tego koncertuTAJGA 2008 pisze: Z Turnieju Tenorów do domu wróciłam o godz. 02.00 w nocy. Tak długo to trwało. Nasłuchałam się pięknej muzyki na żywo, że nie wspomnę o wspaniałych głosach tenorów z wielu krajów świata.

U Was zawsze coś się dzieje, mieszkańcy mniejszych miast mogą tylko pozazdrościć.
Przecież mamy też miejsca, w których można byłoby zetknąć się z kulturą "wyższą", że się tak wyrażę.
Po prostu muszę zakręcić się bliżej koleżanek ogródkowych, żeby dały jakiś cynk o kolejnej uczcie intelektualnej.

Bardzo, bardzo zazdroszczę.

- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
Basiu,liliowce piękne,szczególnie ten ostatni,Super Purple u mnie też już kwitł ale jest troszkę za jasny,prawdziwy Super powinien być prawie czarny,może następne kwiaty będą takie
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Basieńko miło było znów zobaczyć Twój ogród
tyle pięknych roślin a ten bodziszek czerwony przepiękny, mam bodziszka żałobnego ale on ma skromniejsze kwitnienie.......jak ja mało wiem
nawet nie wiedziałam że takie cudo istnieje
Tajgusiu ten klombik z żurawkami tez bardzo ładny i pod orzechem super wyglada ta rabatka.....naprawdę bez słodzenia wiele jest pięknych miejsc w Twoim ogrodzie, tylko podziwiać

Tajgusiu ten klombik z żurawkami tez bardzo ładny i pod orzechem super wyglada ta rabatka.....naprawdę bez słodzenia wiele jest pięknych miejsc w Twoim ogrodzie, tylko podziwiać

- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Mieciu, na żywo Super Purple jest bardzo ciemny i bardziej matowy. Niestety mój aparat nie potrafi czytać kolorów.mieciak49 pisze:Basiu,liliowce piękne,szczególnie ten ostatni,Super Purple u mnie też już kwitł ale jest troszkę za jasny,prawdziwy Super powinien być prawie czarny,może następne kwiaty będą takie
- TAJGA 2008
- 1000p
Moge powiedzieć tylko,że są zjawiskowe.....niestety nie znam się na liliowcach...dopiero na forum widze jaka jest ich różnorodność.
- TAJGA 2008
- 1000p
Halinko, to zapraszam do oglądania na żywo.
Szkoda tylko, że nie kwitną wszystkie naraz, to dopiero byłby widok
Szkoda tylko, że nie kwitną wszystkie naraz, to dopiero byłby widok

- TAJGA 2008
- 1000p
- TAJGA 2008
- 1000p
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rabatka pod orzechem już tak pięknie zarosła i inne klombiki też super
- gajeczka
- 200p
- Od: 1 cze 2011, o 22:11
Witam, wpadłam z rewizytą i.. nie mogę oczu oderwać! Pięknie... Jakie masz wspaniałe hosty! Nic nie piszę, tylko pooglądam sobie i będę się zachwycać..
Jaka śliczna ta biała hosta
.....Basiu bardzo chętnie odwiedzę Twój śliczny ogród:).

- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Jak ja lubię te Twoje klimaty
Przetaczniki na ogrodzie czy poza nim? Śliczne kolorki. O hostach nie wspomnę: zachwyt.
Myślę, że u mnie też większość roślinek to będą żurawki i hosty. Pięknie to wygląda i tak gęsto.
Dzięki zdjęciom można sprecyzować kierunek swych chciejstw.
Pozdrawiam serdecznie

Przetaczniki na ogrodzie czy poza nim? Śliczne kolorki. O hostach nie wspomnę: zachwyt.
Myślę, że u mnie też większość roślinek to będą żurawki i hosty. Pięknie to wygląda i tak gęsto.
Dzięki zdjęciom można sprecyzować kierunek swych chciejstw.

Pozdrawiam serdecznie
Basiu, czy te kolorowe to też przetaczniki? Bardzo mi się podobają, choć takich nigdy nie widziałam ale już się niczemu nie dziwię. 
I co to za żurawka kwitnie tak obficie różowymi kwiatami?

I co to za żurawka kwitnie tak obficie różowymi kwiatami?