Storczyki początkującej empe...
- nina1611
- 500p

- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki początkującej empe...
czekam na zdjęcia reanimka
sama mam takiego i wiem jaką radość sprawia choćby malusieńki, nowy korzonek 
Tu obiecane zdjęcie reanimka. Wczoraj włożyłam go jednak z powrotem do mchu. A niech tam jeszcze posiedzi. ;)
Potrzebuję pomocy!

Czy to mszyce? Znalazłam dziś 3 sztuki na młodych pędach... co pomoże? Przetarcie liści wodą z płynem do naczyń? A oprócz tego oprysk czymkolwiek przeciwko mszycom? Nigdy nie miałam robali... Będe wdzięczna za każdą wskazówkę.

Potrzebuję pomocy!

Czy to mszyce? Znalazłam dziś 3 sztuki na młodych pędach... co pomoże? Przetarcie liści wodą z płynem do naczyń? A oprócz tego oprysk czymkolwiek przeciwko mszycom? Nigdy nie miałam robali... Będe wdzięczna za każdą wskazówkę.
Magda
Liście przemyte wodą z płynem.
Nabyliśmy dziś w Casto. środek oawdobójczy Target Natural ("zwalcza mszyce i przędziorki").
Dzis niestety lało i nie zrobiłam oprysku, może jutro? Boję się jednak, czy nie użyję za dużo środka, nigdy nie robiłam takich rzeczy...
Nabyliśmy dziś w Casto. środek oawdobójczy Target Natural ("zwalcza mszyce i przędziorki").
Dzis niestety lało i nie zrobiłam oprysku, może jutro? Boję się jednak, czy nie użyję za dużo środka, nigdy nie robiłam takich rzeczy...
Magda
Ok, oprysk zrobiony
Wczoraj przy myciu listków znalazłam jeszcze jednego paskudniaka, ale dzis już żadnego.
Magda
- nina1611
- 500p

- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
to ja trzymam kciuki za całkowite pozbycie się paskudztwa