Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
HALINKO GLORIADEI tylko na 60 % daje jej to imię . Oglądałam inne róże tej nazwy ale żadna mi nie pasuje tylko ta z tego linku ,który ja znalazłam . Zobaczymy ta panna jest SECRETEM zobaczymy .
EWUNIU mogłabym jej co chwilę robić zdjecia tak mi sie podoba . Czekam czy kwiat się całkiem otworzy albo tak zostanie hmmmmm
IRENKO ja już w ogóle nie mówię o Toich rabatkach ,które mnie tak zachwycaja
EWUNIU mogłabym jej co chwilę robić zdjecia tak mi sie podoba . Czekam czy kwiat się całkiem otworzy albo tak zostanie hmmmmm
IRENKO ja już w ogóle nie mówię o Toich rabatkach ,które mnie tak zachwycaja
- JAKUCH
Na razie ma 100cm . kwiatu nie mierzyłam ,ale chyba z 10 cm. jutro zmierzę . Jest fajnie rozkrzewiona i bezkolcowa . Szkoda ,że teraz w sobotę jest swięto bo pojechałabym na targ może ta babka już tam będzie to mogła bym ją zapytać o nazwe . Może we środę tam zajade oczywiście jak nie będziemy robić płotu .
Ewuniu zdjęcie nie ucieka jeszcze ją zobaczę .
Ewuniu zdjęcie nie ucieka jeszcze ją zobaczę .
- JAKUCH
AGUŚ ja tez nie zawsze pisze czasami nie mam nic do powiedzenia ,więc ogladam i siedze cicho jak mysz . Papa fajny musze na jesień coś dokupić ale z pnących róż . Tą niebieska Veilchenblau pnąca wytransportuje ona kwitnie tylko raz a kolor kwiatu daje wiele do życzenia . Nie w moim typie . Na to miejsce musze coś dokupić do zółtej róży . Czerwień na pewno będzie za ostra ,a róż za biedny . Nie wiem na pewno dobrze by kontrastował oranż jak myślisz
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A czemu chcesz wyrzucić Veilchenblau - za małe kwiaty, nie pachnie czy nie ma niebieskiego koloru ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki