Dziękuję Ewko ,ładne są ,dlatego jeszcze dokupiłam sobie parę krzaczków,ogis1 pisze:Prześliczne róże
bo zdobią ogród całe lato do późnej jesieni :P
A byś wiedziała Grażynko ,niech jest dalej nieszkodliwym sąsiademkogra pisze:No Boguś to już wiym co mosz za sąsiada.
Jak taki stary kawaler to już raczej niech sąsiadem ino zostanie.Bogusiu ja też gratuluję.
To podobnie jak u mnie.
No i życzę jeszcze raz tyle.
A za życzenia dziękuję, to my na tym samym wózku jedziemy .... :P
Zdjęcia Neluś są teraźniejsze ,ale już powolutku kwiaty się tracą i są coraz lichsze ,ale pąki jeszcze na niektórych są myślę ,że jeszcze coś zakwitnie .Sąsiad to bardzo stary kawaler ,który lubi mi dotrzymywać towarzystwa jak tylko pojawię się w ogródkuAlionuszka pisze:Ale Ci jeszcze róże kwitną..,jakby środek lata,może pomyłkowo dałaś zdjęcia z czerwca?
![]()
Co to za sąsiad,który wzbudził takie zainteresowanie wszystkich...Chyba będziesz musiała
zrobić mu zdjęcie i pokazać wszem i wobec...
Aha zapomnialam pochwalić Twoje gaury,tak rzadko widuje się je w ogrodach,a są super i tak długo kwitną
jak się da cichaczem zrobić mu fotkę to go pstryknę ,,,, :P
Gaura to bardzo wdzięczny kwiatek jeszcze kwitnie i nie ma się ku końcowi . :P
Jadziu ,jak będziesz miała okazję ale ja nie nalegam ,,,,dziękuję CiJAKUCH pisze:Bogusiu to super towarzystwo . Co do Secretu to tej babki jeszcze nie było ale na następną srode to już na pewno będzie . Ona przyjeżdża z Goczałkowic tam mają szkółkę

Wiem że lubisz żartować Izuniu ,przecież Cię znamchatte pisze:A skąd Ty wiysz, co jo sobie mysla? ;)
Bogusko, jo tyż lubia żartowaćNie gorsz sie na mie, bo zech nic zdrożnego na mysli ni miała
![]()
35 lat?Gratulacje okrągłej rocznicy! Oj, to sie będzie działo! ;)
Dziękuję z a gratulacje ,już się do tej rocznicy szykuja ,oj będzie się działo ,tylko że muszę iść po niebieskie tabletki i takie na spamiętanie

Oj z tym moim sąsiadem ...... :Pgagawi pisze:"jak dobrze mieć sąsiada..."![]()
Tom się uśmiała z samego rana z Waszej godki![]()
Bogusiu - Twoja papageno najbardziej mnie zachwyca, nie mów, że pączusie nie dają już rady zakwitnąć, mój Abraham zamiast iść do góry nowe pokolenie dzieciaczków szykuje, znów koło 30 pączusiów...
Grażynko chyba Ci chodziło o Hokus Pokus ,
różyczka -kwiatek ładny ,tylko krzew niski ,
ale myślę że jeszcze urośnie bo mam go dopiero od jesieni ,,,, :P
Aneczko jestem , wiesz jak to jest ,an-ka pisze:Powiedz mi jaką odmianę brzoskwini zamówiłaś i gdzie(żródło Grażynki?)
Wszystko po woli przestaje kwitnąć,ale u mnie na różach znowu widzę pąki.Byle było ciepło to jeszcze oczyska te królewny będa cieszyły.
A rocznicy serdecznie gratuluję .
jak goście maja przyjechać to trza się roboty chwycić na ogródku. :P
a jeżeli chodzi Ci o brzoskwinie to podam Ci link na pw .
Dzięki za gratulacje :P jak ten czas leci ,a jakby to było wczoraj ...... ;:21