Kolorowy ogród Geni -Cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:Elu a można tam sobie pojechać i oglądać bo ja też bym się wybrała .
Ja mam 10 liliowców od Ismeny i na razie jestem zadowolona jest na razie jeden który chyba miał być o kwiatach pełnych a jest pojedynczy ,ale czasem w pierwszym roku może tak być.
Te po 10 złotych to pewnie takie jak Tobie dałam .
Ja swoje w wyprzedaży od Ismeny kupowałam od 50- 60 zł w górę
Genia
Gieniu właścicielka napisała ,że za kilka dni dużo liliowców będzie kwitło w szkółce , więc zaprasza . Ceny od 5 zł w zwyż . Na gospodarstwie są liliowce które wiosną są wykopywane z pola do donic , a teraz są w sprzedaży .
Ja poczekam aż moje -Twoje zakwitną bym wiedziała co mam a wtedy zrobię wypad o ile nie kupić to chociaż zobaczyć .
Wiesz napisz może do tej Pani na pw . podaj nazwy tych które u niej kupowałaś i spytaj czy są jakieś nowości , odpowiedż na pewno dostaniesz.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Geniu cudowne widoki z Twojego ogrodu, nie mogę oderwac oczu od tych wspaniałych róż, lilii, liliowców, i wszelkich innych kolorowych cudowności :D :shock: Jest naprawdę pięknie :D
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Witaj Geniu :D
Dawno u Ciebie nie byłam ,ale wolnego czasu mam niewiele :? U Ciebie bajeczny ogród jest i tak powinnaś go nazwać :lol:
Śliczne liliowce :shock:
x-d-a

Post »

Geniu, hurra :!: Pozazdrościłam Ci przepięknie kwitnących lilii i liliowców i w końcu się doczekałam - u mnie też się coś ruszyło! Dzisiaj zrobiłam parę zdjęć. To nie to, co u Ciebie - całe mnóstwo kwiatów, ale coś już jest.

Pozdrawiam serdecznie :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

jollla500 pisze:Witaj Siostrzyczko ;:168 widzę że u Ciebie się sporo dzieje tyla pięknych zakupów i prezentów ;:109 oj piękności
Mi też ostatnio się podobają żurawki tawułki..........widziałam że nawet są biało kwitnące :roll: śliczne są..
Gieniu wyczytałam Ciebie że perukowiec może nie zawiązać peruczek :roll: nie strasz mnie :cry: wreszcie dostałam swojego wymarzonego w prezencie i może tak być jak piszesz :roll:

Już ta godzina :shock: a rano muszę wstać........trzeba iść spać

Dobranoc Gieniu ;:168
Joluprzepraszam że dopiero teraz odpisuję dopiero teraz włączyli nam prąd ,od rana nie mieliśmy prądu aż do 15 tej.
Jolu napisz jaką odmianę masz perukowca to Ci powiem czy będzie zawiązywał peruczki ,mój kwitnie a nie zawiązuje peruczek .

Haniu nie wiem dlaczego u Ciebie tak się dzieje ja mam takie kolory jak sadziłam ,czasem tylko orientalne wypadają pewnie zimą wymarzają.

Witaj Elu ja jednak sobie daruje w tym roku zakup liliowców jeszcze dużo mi nie zakwitnie w tym roku .
Elu Ty też nie powinnaś kupować z tych jak ja to mówię zwykłych bo ja dałam Ci wszystkie które miałam .
Chyba że takie z oczkiem i falbanką tego samego koloru, to kupuj bo takich nie miałam .
wcześniej

Witaj Agnieszko dzięki Ci za odwiedziny i miły komentarz
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Babopielka pisze:Witaj Geniu :D
Dawno u Ciebie nie byłam ,ale wolnego czasu mam niewiele :? U Ciebie bajeczny ogród jest i tak powinnaś go nazwać :lol:
Śliczne liliowce :shock:
Witaj Bożenko ,przesadzasz z tym bajecznym ogrodem.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dala pisze:Geniu, hurra :!: Pozazdrościłam Ci przepięknie kwitnących lilii i liliowców i w końcu się doczekałam - u mnie też się coś ruszyło! Dzisiaj zrobiłam parę zdjęć. To nie to, co u Ciebie - całe mnóstwo kwiatów, ale coś już jest.

Pozdrawiam serdecznie :lol:
Witaj Dalu bardzo się cieszę że w końcu u Ciebie też już kwitną ,lilie to u mnie już przekwitają kwitną już od ponad miesiąca ,ale liliowce jeszcze będą kwitły
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Geniu zabrali Tobie energię :?: , burza narozrabiała , czy zwykła awaria ? Dziwię się że po dzisiejszej trzygodzinnej nawałnicy u mnie nadal świeciło , tylko internet co chwila mi odpada :roll: .
Geniu czekam na kwiatuszki liliowców od Ciebie , na razie mają pączki za kilka dni zakwitną .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu właściwie to nie mam pojęcia czemu nie było prądu jak wstałam rano to już nie było . W nocy była burza ale czy coś uszkodziło
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D
Zanim odwiedzę swój watek dodam to zdjęcie dziurawca :D
Przepraszam że tak późno ale nie miałem wcześniej jak wkleić to zdjęcie z telefonu na komputer
Obrazek
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Gieniu kochana.
Dziekuje serdecznie za nasionka orlika.
Kochanie koperta była rozcieta i zaklejona taśmą.Nie wiem, czy tak wysłałaś, czy nasza poczta jest ciekawska :?
Pozdrawiam i milego wieczorku :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Geniu, porównałem zdjęcia naszych dwóch podobnych liliowców i chyba faktycznie masz rację, może i kolor zbliżony, ale ten mój ma jakby większe żółte oczko, jak zakwitnie w przyszłym roku to będę mógł porównać na żywo ;)
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Gieniu dopiero teraz odczytałam Twoją wiadomość, jutro sprawdzę jaką mam odmianę perukowca dziś już mi się nie chce biec do ogrodu :roll: pozdrawiam cieplutko Ciebie Gieniu i Twojego męża ;:168
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

giga45 pisze:Witaj Gieniu kochana.
Dziekuje serdecznie za nasionka orlika.
Kochanie koperta była rozcieta i zaklejona taśmą.Nie wiem, czy tak wysłałaś, czy nasza poczta jest ciekawska :?
Pozdrawiam i milego wieczorku :P
Gigo to ja tak nieudolnie pokleiłam bo ten klej nie chciał trzymać z koperty,przepraszam .

Krzysiu dzięki takiego kwiatka nie mam.

Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesik pisze:Geniu, porównałem zdjęcia naszych dwóch podobnych liliowców i chyba faktycznie masz rację, może i kolor zbliżony, ale ten mój ma jakby większe żółte oczko, jak zakwitnie w przyszłym roku to będę mógł porównać na żywo ;)
Grzesiu mnie też coś się wydaje że są troszkę inne ,a po drugie to jest naprawdę piękny liliowiec.
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”