Kolorowy ogród Geni -Cz.6
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edyto to szałwia .EdytaB pisze:Cześc Gieniu - piękne iryski, czy tam widziałm też szałwię? jeśli nie to co to takiego (4 fotka)
Zeniu to się bardzo cieszę że ciemierniki pięknie się przyjęły ,w tym rok sama zebrałam i wsiałam nasiona z tej bordowej ,zobaczymy czy wzejdą jak wzejdą to masz 1 siewkę obiecaną
Bo białych to teraz masz chyba dosyć .
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Adam u mnie te pomarańczowe też już przekwitły ,a te żółte i czerwone to dopiero zaczęły ,choć coś pożarło im wszystkie liście . Mój czerwony kuklik jest pojedynczy a szkoda bo chciałabym żeby był o kwiatkach pełnych . Czerwony dostałam od sąsiadki a żółty kupiłam kwitnący .Adam Sowiński pisze:Geniu u Ciebie kukliki jeszcze kwitną u mnie już przekwitł a mam
pomarańczowy, posiałem też kuklik żółty i czerwony nawet ładnie
i sporo ich wzeszło , ciewaw jestem jak długo będę czekał aż zakwitną.
Ty sadziłaś już dużą roślinę czy masz z siewu?
Myślę że na kwitnienie będziesz musiał poczekać do przyszłego roku ale to i tak szczęście bo ile Ty będziesz miał tych kuklików żółtych i czerwonych o pełnych kwiatach
Genia
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cofnąłem się kilka stron w Twoim wątku szukając zdjęć oczka i widzę, że coraz więcej osób widziało Twój ogród na żywo 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A może to fama o gościnności Właścicielki ich przyciąga bardziej, niż sam ogródek? 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz