Moniko dzięki u mnie dom sredni ale nowy i też ma kilka pokoi i mieszkamy tylko z meżem tak,że bez jakiej kolwiek obawy możesz do nas przyjechać ostatnio była u nas aAGNIESZKA czyli PELL z SOPOTU i byliśmy bardzo zadowoleni moja córka Ania ANIA KROPPELKA też i spotkanie bardzo miło wspominamy - zabacz zdjęcia na wrocławskim wątku. Ty masz synka 6 lat a ja mam wnuków 20, 15 i 2.5 - wnuczka i jestem bardzo szczęśliwa.
AGNIESZKO tak posadziliośmy w tej starej czści ogrodu tam gdzie likwidowałam stary sklaniaczek na tle iglaków myślę,że tam będzie mu dobrze. Myteż czujemysię dobrze wszystko bez zmian
U nas wieje ale nie pada , słońce co chwilę ostro w okna świeci.
Stasiu tak z Mariolą dyskutujemy , u mnie , czy Ty swoje hebe sama wyprodukowałaś , te co rosną na przodzie
Olu to wszystkie kupowane i ładnie mi przezimowały 1 nastzrszy kilkuletni naz wiosnę nie zimą [ przymmarzł mi z jednek strony obciełam go i ładnie odbił tylko nie juz taki wysoki
AGNIESZKO u nas wiało ale troche tak,że spokojnie pracowaliśmy w ogrodzie do godxz 15-tej a ja od rana nie miałam internetu dobiero jak zgłosiłam to niedawno naprawili bo wiesz,że ja mam radiowy.
Stasiu
Twoje hebe Stasiu są piękne, podziwiałam nie raz !
W moim klimacie by nie przeżyły.
Jak tam różyczki ? Obsypaliście z M. ?
Pozdrawiam serdecznie
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Witaj, Stasiu Pogoda bardziej wiosenna, więc i lilie zaczęły wychodzić. Nowych jesienią nie sadziłam, a stare siedzą grzecznie w ziemi
Dobrze, że masz duży teren, nie trzeba się ograniczać z roślinami
Niebawem zaświta, życzę więc miłego dnia
Witaj MONIKO dzięki za odwiedziny .Dzień dzisiaj mamy piekny słoneczny juz nawet troche popracowaliśmy Zz M. w ogrodzie i wpadlismy na chwile do domu na kawusie . Rowniez zycze słonecznego dnia.
Wital GENIU u nas piekny słoneczny dzień pracujemy z M. w ogrodzie przez to sanatorium mamy troche zaległości i musimy nadrabiać teraz a og ród duży więc i pracy dużo.czekaja do tego jeszcze mnie dzisiaj odwiedziny corki z rodzinką a pod wieczór odwiedzi nas MARIOALA - COMA z czego sie bardzo cieszę. Zyczę miłego słenecznego dnia